2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33905 بازدید | 508 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر وضع مالیتون و وضعیت روحی و جسمی خودت اماده نیست لطفا بچه نیار، یواشکی قرص ال دی بخور، حواس ...

من کلا هشت ساله دارم قرص میخورم میگه دیگه نخور بارداربشی منم پنهونی گرفتم دارم میخورم ولی بهش گفتم قرصام تموم شده ،تواین مدتم بهش گفتم انقدرقرص خوردم تخمدونام خشک شده گفت باشه بازم اقدام میکنیم🤦

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

کاملا حق داری من ی دونه دارم هی میگن دومی هم بیار اما من بین مردن و دوباره بچه دار شدن مردن انتخاب میکنم بچه زندگی مادر تحت تاثیر قرار میده مثلا شیر دادن پوشک زردی حمام واکسن و.... حسرت ی خواب راحت شوهرتون خودخواه ببرش مشاوره 

هیچوقت ناشکری نکن . خیلیا آرزوی.داشتن  ی دونه بچه. و دارن‌

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین ی نقشه دارم برو بگو قبوله ولی بیا ای وی اف کنیم پسر باشه سومی حتما نمیخوام دخترشهبعدش ای وی اف ...

اتفاقاگفتم نکنه یه پسرمیخای گفت فرقی نمیکنه دخترم شیرینه یعنی همه ی راهها رورفتم ،خواهرمیگه زندگیمون سردشده دیگه مثه قبل عاشقت نیستم بچه بهم دلگرمی میده😑

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

به اون دوتا بچم ظلم میشه

از کجا میدونید .! یهو یه بچه میاد تو زندگیت خدا چندین برابر رزق و روزی تو بیشتر می‌کنه.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

یعنی اینا خرافات نیست

معلومه که نه .! اغلب اونی که انتظار اومدنشو‌نداری بیش از بقیه باعث خیر میشه.