2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بود🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12971 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هرچی که دوس داری بزار من کلا با سبک تایپیکات حالم خوب میشه امثال یگانه خانمم پیام گذاشتن اصلا جوابشون نده انگار پیامشون نمیبینی، برا ما بزار🥰

حالم با دیدن خرید ، خوشحالی شادی بقیه ،رسیدگی به خود و قرو فر😁

واقعا خوب میشه🥰🥰🥰♥️

از هرچی که دوس داری بزار من کلا با سبک تایپیکات حالم خوب میشه امثال یگانه خانمم پیام گذاشتن اصلا جوا ...

ممنون عزیزم

باشه ❤️💕😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام الهام جان خوبیببخشید سوال داشتم عزیزم میگم شما سایت معتبر میشناسید برای محصولات پوستی خارجی که ...

عزبزم زیشاپ 

ماکیاژ گالری 

ترگل استور اگر هنوزم باشه 

یدونه هم فروشگاه نلی پیج داره حضوری هم میتونی بری 

من از سه تای اول خرید کردم اصل بوده 

ماکیاژ گالری هم اونکه تو بوشهر هست خوبه  

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام الهام جان میگم تهران 

ایمپلنت [ کاشت ]تخصصی دندون کسی رو سراغ نداری 

بهم چن  نفر معرفی کردن ولی شک دارم  

🔥

راستی جواب کامنت منفی اینجا رو نده من یوگا رفتم مدیتیشن 

باور کن انرژی منفی اینارو با کل کل میگیری 

یا تاپیک نزن یا ميزنی بی توجه بگذر. انرژی ها واقعیت دارن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام الهام جان میگم تهران ایمپلنت [ کاشت ]تخصصی دندون کسی رو سراغ نداری بهم چن نفر معرفی کردن ولی ش ...

سلام عزیزم متاسفانه تو‌زمینه دندون هیچ شناختی ندارم تو. عمرم فقط یکبار رفتم دندون پزشکی دوسال پیش 

نه حرفاشون برام مهم نیست فقط کاش اونا جلو خودشون رو بگیرن وقتی خوششون نمیاد نیان تو تاپیک 

الهام قشنگمم😍🌸🩷عکسی که گذاشتی قشنگ و عالی بود😍🩷خوشبخت ترین باشی عزیزدلم🧿🌸🩷

سلام عزیزم چطوری ❤️💕🥰🌸😘🫶🫶 کم پیدایی دختر

فدات شم عزیزم لطف داری 🌹😘😘

یادت باشه سال بعد توی فرم مدرسه ی دخترت به غیر از مغازه هاتون ، بنویسین اپل واچ هم دارین😂😂😂😂

سلام بخدا از رو بدی بهت نمیگما کلا اینکه اینقد درگیر یه کاربر مجازی شدی و همش پیگیرشی و میخوای اذیتش کنی نرمال نیست واقعا نمیدونم شرایط زندگیت بده یا روحیه ات ولی به طور جدی دنبال درمان باش خواهر

سلام عزیزم چطوری ❤️💕🥰🌸😘🫶🫶 کم پیدایی دخترفدات شم عزیزم لطف داری 🌹😘😘

سلام از من عشقم فداتشم منم خوبم ❤️❤️🫂🫂🌸🌸💐💐🩷🩷

تو خوبی باران خوبه❤️❤️

عزیزدلم ۱ماه تعلیق بودم واس همین نبودم🥲🌷🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚