2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5822 بازدید | 175 پست
سرزنش نمیکنم خیلی عجولانه ازدواج کردید و جسارتا بعید نیس بازم اشتباه کنید.حتما با تدبیر بیشتری جلو ب ...

خب اصلا راضی نمیشه 

تازه بزرگترام دارن پادرمیونی میکنن برای حق طلاق اینم هنوز راضی نشده

مهریتوبگیرحقته بعدن پشیمونی

محیط اینجا کوچیکه 

هنوز نگرفتم و قصدم ندارم بگیرم تمام محله و همجا هی میگن اینا ندارن مهریه نگیرید

مادرش زیاد اهل نفرینه 

دلم نمیاد فقددلم میخاد تمام بشه ک هنوز نشده

دعام کنید شرشون کنده شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدم عید بودمن اخرای تیرماه ارتباط قط کردم رفتم دادخاست دادم برای جدایی ولی نیومد اون سخت دنبال سازش ...

خیلی خوبه ک باکره ایی، از رفتاری ک گفتی خوشم نیومد کارت درسته بنظرم

💍💍💍

خب اصلا راضی نمیشه تازه بزرگترام دارن پادرمیونی میکنن برای حق طلاق اینم هنوز راضی نشده

شما تمکین نکنیدو ارتباط تون کلو قطع کنید ناچار میشه .من نگرانم عروسی کنید وکارتون سختتر بشه این آدمها مهارت عجیبی در گول زدن دارن

خیلی خوبه ک باکره ایی، از رفتاری ک گفتی خوشم نیومد کارت درسته بنظرم

ایناتازه نصفشه 

من انقد باشون مدارا کردم 

چیزی ب اسم احترام ندارن

و مال مردم میخورن پس نمیدن من خیلی از حق ناس میترسم 

خیلیا بم گفتن از همکاراشم قرض میکنه پس نمیده

محیط اینجا کوچیکه هنوز نگرفتم و قصدم ندارم بگیرم تمام محله و همجا هی میگن اینا ندارن مهریه نگیریدماد ...

ببین تااخرعمراسم مطلقه طلاق گرفته روت هست، فکرنکن طلاق بگیری  راحت میشی شروع مشکلاتت بعدطلاق 

خودم تجربش کردم ک بهت میگم

💍💍💍

شما تمکین نکنیدو ارتباط تون کلو قطع کنید ناچار میشه .من نگرانم عروسی کنید وکارتون سختتر بشه این آدمه ...

بخدا چنان گولم زدن ک حد نداره

حتا قبل عقد موقع خاسگاری گف خونه دارم ب لطف پاقدمت سندش آزاد شد منو چنان وارد جزئات کرد ک باورم شد خونه داره مثلا گف با ماقدمت سندش ازاد شد بفروشمش بریم بنگاه زمین بخرم درست کنم درصورتی ک دروغ گف و بازیم داد 

شما تمکین نکنیدو ارتباط تون کلو قطع کنید ناچار میشه .من نگرانم عروسی کنید وکارتون سختتر بشه این آدمه ...

خط عوض کردم ولی نمیاد تمام شه اون دنبال درست کردنه

من حتا اینک داورم ک داره تلاش میکنه برا حق طلاق عذاب وجدان دارم ک ایطور گول بخوره بعدش برم بزارم اجرا طلاق یشه

دلم میخاد کلابگم نمیخاد بدونه از ی جهت هم میترسم لج کنه چون بهم گفتن ک قسطی مهریه میدم میرم زن میگیرم اینم طلاق نمیدم

جلوحقوقشوبگیر نذار کس دیگه ایی روبدبخت کنه

درخاست مهریه دادم ک فشار بیاد روش فک کنم مسدود شه نمیدونم دقیق

انقد همشون برای چیزای شخصیم نظز میداد

اومده بودن پیشم خانوادش پدرش اخه چکاره ی منه 

منک زن پدرش نبودم توجمع بهم گف داری این شهراون شهر میگردی(حالا چ گشتنی از شهرستان رفتم خونه داداشم استان برا دکترب اینا نگفتم برادکتر فک کردن رفتم تفریح حالا رفته باشمم تفریح پدرش نباید افسار منم دستش باشه

پسرش ک کلا افسارش دست باباش بود بدون اجازه خانوادش نفس نمیکشید

باورتون نمیشه دوستان انقددددد دلم میخاد سریع طلاقم صادرشه دعام کنید من میدونم این همسری برای من نمیشه

پدرمم ندارم مشکلات خودمم کم نیست ولی این نمیتونه حامی من باشه 

دعام کنید شرش کم شه تا قبل عید دعاکردم شوهرکنم این چ شوهر کردنی بود آبروم رفت حالا هی التماس میکنم طلاق بده شانسمه😭😭😭

کار واقعا درستی کردی

دعام کن بیاد تمامش کنه اون برای شرایط خودش ک مردم نگن بش دوبار عقد بودی میخاد من ب زور سازش کنم ولی من نمیخامش داره هی زمان منو میسوزونه😭