2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن بیاد تمامش کنه اون برای شرایط خودش ک مردم نگن بش دوبار عقد بودی میخاد من ب زور سازش کنم ولی ...

انشاله به امید خدا شرش کم میشه.توام به زندگیت برس ول کن شوهر.به خدا واسه متاهلا خبری نیست به جز اذیت وازار و بدبختی

من مخالف کارکردن عروس برای خانواده همسرنیستم ولی آدم خودش شعورش میرسه چ تایمی همکاری کنه و کمک کنه 

اینک خاهراش مادرش هنوزم پام باز نشده خونشون چ بازنگ زدن چ حضوری خونه خودمون بگن باید بیای کارکنی بنظرم خیلی زشته اونم واسه عروس تازه عقدی

ک دوران عقد دوران طلایی هر دختری هست 

منک این سه ماه دوران زهرماری بود نه دوران طلایی

انشاله به امید خدا شرش کم میشه.توام به زندگیت برس ول کن شوهر.به خدا واسه متاهلا خبری نیست به جز اذیت ...

اره خدا کنه خدا اززبونت بشنوه

ولا با مجردیم راحت بودم 

ولی خب گاهی ادما باحرفاشون ک وای هنوز موندی وای فلان بهمان ادم ناراحت میشه و باعث یه انتخاب اشتباه مثل من میشه

دعام کنید انجام بشه و طلاقم زود صادر بشه اقا راضی نیست ن به حق طلاق نه ب طلاق

تحت هیچچچ شرایطی باهاش نمون در حق خودت تا اینجا کلی ظلم کردی مجبور میشه طلاقت میده بعد از طلاق هم اسمش از شناسنامه پاک کن.. زن اولشم از دستش فرار کرد

اگه میخوای در اینده بدبخت ترشی حتما بهش برگرد

چه ادم عوضیه پدر و مادرش و خوااهرش عوضی تر

تحت هیچچچ شرایطی باهاش نمون در حق خودت تا اینجا کلی ظلم کردی مجبور میشه طلاقت میده بعد از طلاق هم اس ...

اره بخدا دقیقا همینه ک گفتی من خیلی چیزارو نگفتم خدا آگاهه ک بدی اگ بود از سمت خودشون بود

همه بهش گفتن چ دختر ساکت ساده و پاک گیرت اومد ولی من باش حروم شدم

من خودم پوششم حجابه و معتقدم ولی افراطی نیستم زیباییم دارم 

ولی اینا درحقم خیلی بد تا کردن

تحت هیچچچ شرایطی باهاش نمون در حق خودت تا اینجا کلی ظلم کردی مجبور میشه طلاقت میده بعد از طلاق هم اس ...

من دارم دعا میکنم بره ولی از تابستون تاحالا راضی ب طلاق نمیشه

چون اونوقت هیچکس دیگه بهش زن نمیده دیکه باید کاری کنی قاضی طلاقتتو بده نمون با این انگل بی خاصیت

اره من گیرافتادم

خب چکار میتونم بکنم تمام تلاشم میکنم ولی نمیاد برا طلاق

سلام دوستانمن دهه شصتم ۶۷م عقد کردم دیر شوهر کردم تحصیلاتمم بالاس ولی بیکارم کارنبود برارشتم شهرم کو ...

عزیزم خدا به دلت صبوری بده 

این قسمتش که گفتی پول از مردم میگیره و پَس نمیده حالا به بهونه استخدام این خیلی بَده پناه بر خدا این آقا گول مردم مظلوم هم میزنه این  دیگه کیه

نمیدونم ولله ولی حتما با مشاوره صحبت کن

من یه موسسه روانشناسی میشناسم تو قم تلفنی رایگان مشاوره میده کاملا رایگان فردا صبح تماس بگیر و خلاصه وار توضیح بده تا راهنماییت کنن 

02533130044

به امید حل شدن مشکلاتت خواهر 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

عزیزم خدا به دلت صبوری بده این قسمتش که گفتی پول از مردم میگیره و پَس نمیده حالا به بهونه استخدام ای ...

مرسی عزیزم 

بخدا آبرومون برد تو محیط شهرستان کوچک 

رفتن درخونه اقوامم فک کن اونم توی عقد جلو فامیلام خجالت زده شدم حسابی