0همنفسم0 مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 عنوان کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 154 پست هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بدهآیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول 1404/08/04 | 20:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1603 و اینکه میگن باید بیمه ی همون مهد یا مدرسه باشیم چیه ، یعنی اگه بیمه نکنن سابقه لحاظ نمیشه ؟ سابقه ت ... گفته بودن باید بیمه باشه اما امسال اکثر اونا ک سابقه رو تیک زدن بیمه رو نداشتند اول رد کردند بعد قبول کردند کاملا بی عدالتی ببین ضریب انقدر امتیاز میده کسی ک سابقه داره با خیال راحت جلوبزنه مصاحبه رو هم موفق بشه
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 737 دقیقا من استرس اینو هم دارم چون جدا شدم امتیاز که نمیگیرم هیچ میترسم امتیاز منفی بگیرم دختر خالم شرایطش مثل شما بود.جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون دادو خداروشکر قبول شد.الانم یکماهه سرکلاسه.خودمم سال سومم هست بدون سابقه قبول شدمبه خوندن هست.
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 گفته بودن باید بیمه باشه اما امسال اکثر اونا ک سابقه رو تیک زدن بیمه رو نداشتند اول رد کردند بعد قبو ... من رفتم از آموزش و پرورش شهرمون پرسیدم گفتن همه اونایی که سابقه داشتن ولی بیمه نداشتن رد شدن که ! حالا شاید بعدش قبول کردن ولی تو دفترچه نوشته بیمه هم باید باشه هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 دختر خالم شرایطش مثل شما بود.جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون دادو خداروشکر ... تبریگ میگم عزیزم ولی نمیدونم بخدا بعضیا میگن سابقه خیلی تاثیر داره بعضیام مثل شما میگن نه فقط خوندن و آزمون کتبیش مهمه من از الان دارم قید آزمونو میزنم 😔 هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1603 من رفتم از آموزش و پرورش شهرمون پرسیدم گفتن همه اونایی که سابقه داشتن ولی بیمه نداشتن رد شدن که ! حا ... دقیقا اولش رد کردند بعد قبول کردند زیاد بودند اینا هم وقت نداشتند کلی منطقی نیست موقع ثبت نام یه تیک سابقه بزنی و کلی امتیاز بگیری یکسری عا حتی سابقه داشتند تیک هم زدند اما بهشون امتیاز تعلق نگرفتم اعتراض زدند گفتن تیک نزدید
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 دختر خالم شرایطش مثل شما بود.جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون دادو خداروشکر ... الان تو دفترچه رو دیدم نوشته باید بیمه ی اون مهد یا مدرسه باشی به ازای هر یک سال ضریب یک دهم داره حالا فکر کن رقیب اینطوری آدم داشته باشه رد میشه دیگه !!! هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
زریار_۳۴ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2976 ببین ظرفیت استان ما واسه امسال ۱۰ نفر بود با احتساب همه سهمیه ها و جنسیتولی ۴۵ نفر برداشتنعجیبا غریبا معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 دقیقا اولش رد کردند بعد قبول کردند زیاد بودند اینا هم وقت نداشتند کلی منطقی نیست موقع ثبت نام یه تیک ... چطور تیک زدن گفتن نزدید !!! هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 737 تبریگ میگم عزیزم ولی نمیدونم بخدا بعضیا میگن سابقه خیلی تاثیر داره بعضیام مثل شما میگن نه فقط خوندن ... سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.ضریب هست مثل بومی. هرچی نمره کتبیت بشه ضربدر ۱/۱یا۱/۲ میشه فکرکنم.یعنی بازم کسیکه خوب خونده براش سابقه به کار میاد
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 ببین ظرفیت استان ما واسه امسال ۱۰ نفر بود با احتساب همه سهمیه ها و جنسیتولی ۴۵ نفر برداشتنعجیبا غریب ... پس اون دفترچه هم الکیه آخر کارخودشونو میکنن 😐 هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1603 چطور تیک زدن گفتن نزدید !!! ازبس ب ناعدالتی برگزار شد این ازمون
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.ضریب هست مثل بومی. هرچی نمر ... ممنون عزیزم شهر ما کوچیکه و امسال تک ظرفیتی بود به نظرت بهتره شهرخودمون بزنم یا شهری که بومی لحاظ نمیشه و ظرفیت بالاست ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 893 سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.ضریب هست مثل بومی. هرچی نمر ... آموزگاری قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 737 ممنون عزیزم شهر ما کوچیکه و امسال تک ظرفیتی بود به نظرت بهتره شهرخودمون بزنم یا شهری که بومی لحاظ نم ... اگر شهر دیگه ای میخوای بزنیمرکز استان بزن که برای هیچکس بومی نداره و شرایط همه یکیه.من خودم تک ظرفیتی قبول شدم.سخت نیس
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 737 آموزگاری قبول شدید ؟ سالی که من ازمون دادم میتونستیم هم اموزگاری هم دبیری ازمدن بدیم چون دفترچه ها جدا بودهر دو رو قبول شدم. سال اول اموزگاری تدریس کردم.سال دوم و امسال دبیری