2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 154 پست
و اینکه میگن باید بیمه ی همون مهد یا مدرسه باشیم چیه ، یعنی اگه بیمه نکنن سابقه لحاظ نمیشه ؟ سابقه ت ...

گفته بودن باید بیمه باشه اما امسال اکثر اونا ک سابقه رو تیک زدن بیمه رو نداشتند اول رد کردند بعد قبول کردند 

کاملا بی عدالتی 

ببین ضریب انقدر امتیاز میده کسی ک سابقه داره با خیال راحت جلوبزنه مصاحبه رو هم موفق بشه

دقیقا من استرس اینو هم دارم چون جدا شدم امتیاز که نمیگیرم هیچ میترسم امتیاز منفی بگیرم

دختر خالم شرایطش مثل شما بود.

جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون داد

و خداروشکر قبول شد.الانم یکماهه سرکلاسه.

خودمم سال سومم هست بدون سابقه قبول شدم

به خوندن هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته بودن باید بیمه باشه اما امسال اکثر اونا ک سابقه رو تیک زدن بیمه رو نداشتند اول رد کردند بعد قبو ...

من رفتم از آموزش و پرورش شهرمون پرسیدم گفتن همه اونایی که سابقه داشتن ولی بیمه نداشتن رد شدن که ! 

حالا شاید بعدش قبول کردن 

ولی تو دفترچه نوشته بیمه هم باید باشه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

دختر خالم شرایطش مثل شما بود.جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون دادو خداروشکر ...

تبریگ میگم عزیزم 

ولی نمیدونم بخدا بعضیا میگن سابقه خیلی تاثیر داره بعضیام مثل شما میگن نه فقط خوندن و آزمون کتبیش مهمه 

من از الان دارم قید آزمونو میزنم 😔

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من رفتم از آموزش و پرورش شهرمون پرسیدم گفتن همه اونایی که سابقه داشتن ولی بیمه نداشتن رد شدن که ! حا ...

دقیقا اولش رد کردند بعد قبول کردند 

زیاد بودند اینا هم وقت نداشتند 

کلی منطقی نیست موقع ثبت نام یه تیک سابقه بزنی و کلی امتیاز بگیری 

یکسری عا حتی سابقه داشتند تیک هم زدند اما بهشون امتیاز تعلق نگرفتم اعتراض زدند گفتن تیک نزدید 

دختر خالم شرایطش مثل شما بود.جدا شده بود.سابقه نداشت.رشته علوم تربیتی.سال اول که ازمون دادو خداروشکر ...

الان تو دفترچه رو دیدم نوشته باید بیمه ی اون مهد یا مدرسه باشی به ازای هر یک سال ضریب یک دهم داره 

حالا فکر کن‌ رقیب اینطوری آدم داشته باشه رد میشه دیگه !!!

دقیقا اولش رد کردند بعد قبول کردند زیاد بودند اینا هم وقت نداشتند کلی منطقی نیست موقع ثبت نام یه تیک ...

چطور تیک زدن گفتن نزدید !!!

تبریگ میگم عزیزم ولی نمیدونم بخدا بعضیا میگن سابقه خیلی تاثیر داره بعضیام مثل شما میگن نه فقط خوندن ...

سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.

ضریب هست مثل بومی. هرچی نمره کتبیت بشه ضربدر ۱/۱یا۱/۲ میشه فکرکنم.

یعنی بازم کسیکه خوب خونده براش سابقه به کار میاد

ببین ظرفیت استان ما واسه امسال ۱۰ نفر بود با احتساب همه سهمیه ها و جنسیتولی ۴۵ نفر برداشتنعجیبا غریب ...

پس اون دفترچه هم الکیه آخر کارخودشونو میکنن 😐

سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.ضریب هست مثل بومی. هرچی نمر ...

ممنون عزیزم 

شهر ما کوچیکه و امسال تک ظرفیتی بود به نظرت بهتره شهرخودمون بزنم یا شهری که بومی لحاظ نمیشه و ظرفیت بالاست ؟ 

سابقه تاثیر داره.ولی اونقدر زیاد نیست. مگه طرف نمره کتبیش خیلی بالا باشه.ضریب هست مثل بومی. هرچی نمر ...

آموزگاری قبول شدید ؟ 

ممنون عزیزم شهر ما کوچیکه و امسال تک ظرفیتی بود به نظرت بهتره شهرخودمون بزنم یا شهری که بومی لحاظ نم ...

اگر شهر دیگه ای میخوای بزنی

مرکز استان بزن که برای هیچکس بومی نداره و شرایط همه یکیه.

من خودم تک ظرفیتی قبول شدم.سخت نیس

آموزگاری قبول شدید ؟

سالی که من ازمون دادم میتونستیم هم اموزگاری هم دبیری ازمدن بدیم چون دفترچه ها جدا بود‌

هر دو رو قبول شدم. سال اول اموزگاری تدریس کردم.سال دوم و امسال دبیری