سلام،من دوساله ازدواج کردم یه پسر هشت ماهه دارم،شوهرم از اول ازدواجمون باهم دعواهایی داشتیم هربار زنگ میزد بابام حرفایه منو به بابام میزد که منو دعوا کنه وهمین بحثا باعت اختلاف بین پدرومادرمن وشوهرم شد وکلا رابطمون قطع شد،ازوقتی باردار شدم مادرشوهرم وخواهریه شوهرم مدام سرهربحثی بهم زخم زبون میزدن و باحرفا ودروغاشون بین من وشوهرم دعوا مینداختن،بارداریم همش با دعوا گذشت وشوهرمم هیچوقت طرف منو نمیگرفت ومیگفت حق بااوناست،منم بچم که به دنیا اومد یه ماهش بود که با مادرشوهرم دعوام شد وبهش گفتم تو بین منو وشوهرم دعوا میندازی وکل حرف دیگه چون خیلی دروغ میگه وزخمزبون میزد ، دیگه بعداز اون دعوا هیچی بهش زنگ نزدم ولی به احبار شوهرم مجبور شدم ماهی دوبار برم خونشون ولی اونا هیچی یبار نیومدن دیدن بچم خونم ،به شوهرمم که میگم چرا اونا نمیان دیدن بچم ولی من برم خونشون طرف اونارو میگیره ،حالا تقریبا دوسه ماه پیش خواهرش فحش خیلی زشتی به پسرم داد ومعنی تجاوز میداد ،هروقت میبردم خونشون شروع میکرد کنایه وعیب گرفتن از من وبچم،خواهرش سنش بالاست وازدواج نکرده منم فقط بهش گفتم ازسن بالات خجالت بکش مادرش بخاطر حرف من هرچی تو دهنش بود به من زد وبهم گفت خونم نیا ،بعداز دوماه به اصرار شوهرم مجبور شدم برم خونشون ،بعداز حرفایی که مادرش وخواهراش بهم زدن حتی دوست ندارم ببینمشون،ماهی یبار مجبورم میکنه برم اونجاهم که میرم مادرش کنایه میزنه دخترام ازت دلگیرن انگار من دل گیر نیستم،حالا از اینکه شوهرم پشتم نیست خسته شدم،جاریم الان دوساله خونه مادرشوهر نرفته باهاشون قهره شوهرش خودش تنهایی میره،ولی شوهرمن به زور مجبورم میکنه برم خونه مادرش،از شوهرم خیلی دلگیرم خیلی ،مشکلم خانوادشه که خیلی پرروهن،شوهرم مرد خسیسی نیست تو کار خونه کمکم میکنه کلا زندگی آرومی داریم ولی بحث خانوادها که میشه طرف اونارو میگیره،واینکه زیاد حرف گوش کنم نیست ،بیشتر به حرف خانوادشه،بنظرتون بخاطر این مشکلات ازش طلاق بگیرم؟هیچوقت درست نمیشه مطمئنم