0همنفسم0 مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 عنوان کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 154 پست هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بدهآیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول 1404/08/04 | 20:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 اگر شهر دیگه ای میخوای بزنیمرکز استان بزن که برای هیچکس بومی نداره و شرایط همه یکیه.من خودم تک ظرفیت ... ممنون از دلگرمیت عزیزم موفق باشی چند ماه خوندی روزی چند ساعت منابع اصلی خوندی ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 737 ممنون از دلگرمیت عزیزم موفق باشی چند ماه خوندی روزی چند ساعت منابع اصلی خوندی ؟ همون تایم ۴۰ روزه ثبت نام تا ازموناوایل کمتر، بعدها روزی ۵_۶ساعت
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 سالی که من ازمون دادم میتونستیم هم اموزگاری هم دبیری ازمدن بدیم چون دفترچه ها جدا بودهر دو رو قبول ... آها چه عالی برای منم دعا کنید خیلی شرایطم سخته گفتین دخترخالتون جدا شده بودن این تو مصاحبه اینا تاثیر منفی نداره ؟ بچه هم داشتن ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
اکسپکتورانت عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 318 من امسال قبول شدممن سهمیه نداشتم و پک هیچ موسسه ای هم نخریدم منبع اصلی خوندم مصاحبه هم که خیلی راحت ... سلام ببخشید منبع اصلی چیه؟ کتابه؟ ازکجا تهیه کنیم؟
اکسپکتورانت عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 318 حدود ۴۰ روزتست کانال ارامش تو ایتا داره منابع هم میذارهتو تلگرامم کانال ارمان میذاره منابعمصاحبه تخص ... سلام ببخشید لینک کانال ایتا روبهم میدید