الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اگه کتبی رو خیلی عالی بزنیم ولی تو مصاحبه رقیبا جلوتر باشن نمره کتبی بالا میتونه جبران کننده با ...
اگه سهمیه دارباشی آره چون فاصله نمره ات نسبتا زیاده با بی سابقه ها. اما بدون سابقه هایی که کتبی قبول میشن نمره هاشون خیلییی نزدیک به همه و مصاحبه فقط نتیجه رپ معلوم میکنه. امتیازات مثل مقاله و بسیج و اینا هم خییلی نمره ناچیزی داره. من باردار بودم و ویار شدید اصلا یک بار هم تدریس تمرین نکردم و از همون نمره کم آوردم. دوستم که کتبیش عین من بود قبول شد چون خوب تدریس کرد
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
باید انقدربخونی بخونی و انقدر شانس داشته باشی رقیبت با سابقه نباشه چون ۲۰۰ امتیاز کم امتیاز نیستلین ...
چه بدشانسم من
میخوام خیلی برا کتبی بخونم اگه نمره کتبی از بقیه رقیبا خیلی بالاتر باشه تاثیر داره که با وجود اینکه اونا سابقه داشته باشن بازم من جلو بزنم یا نه نمره کتبی از مصاحبه کلا جداست ؟
هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
راستش ناراحت نشدم چون نه براش تلاش کرده بودم نه اگه قبول میشدم میتونستم برم از امسال چون یه بچه هم دارم و با بارداری نمیتونستم برم اون سر شهر .ولی دبیری ریاضی بود از اون لحاظ دوسش داشتم.قسمت نبود خلاصه
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم حیف شد انشاءالله سال بعد حتما قبول میشی 💚اگه تو مرحله مصاحبه تدریسمون هم عالی باشه ولی سابقه ...
ببین من تهرانم و ۱۸ نفر میخواستن داوطلب ازاد. برای شهرستانیای تک ظرفیتی نمیدونم شاید سابقه دارها مستقیم برن بالا اما برای ما میدونم که دوستم بدون سابقه و با کتبی مثل من قبول شد .منم چند نمره کم آوردم. ناراحت نیستم خیلی بالاتر توضیح دادم.
آها پس چیزی رو از دست ندادی :)شهر ما تک ظرفیتیه واقعا خیلی ناراحتم که وقتم رو هدر دادم و حتی یکسال ی ...
میدونی برای شهرستانها مسیرها کوتاهه هزینه ها پایینه حقوق معلمی ارزش داره اما برای تهران واقعا این مبلغ برای من حتی وسوسه کننده هم نبود. نه که خیلی پولدار باشیم اما هزینه رفت و آمد و مهد گذاشتن بچه و خستگی رو حساب کنی اصلا نمیصرفه. ولی در کل امسال شاید اصلا دیگه نباشه ازمون چون خیلی جاها حتی نیروی مازاد دارن و با این کاهش جمعیت و وجود فرهنگیان دیگه خیلی احتمال ازمون کمه
میدونی برای شهرستانها مسیرها کوتاهه هزینه ها پایینه حقوق معلمی ارزش داره اما برای تهران واقعا این مب ...
من تمام امیدم به این آزمونه😔
برگزار میشه حتما ...
اما من نگرانم از اینکه سابقه تدریس ندارم
آره تو شهر کوچیک خوبه من رشتم آموزش ابتداییه واقعا هم به تدریس علاقه دارم و هم به اینکار احتیاج دارم چون جدا شدم و شاغل نیستم تمام امیدم همینه وگرنه نمیدونم قراره چی بشه
هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول