0همنفسم0 مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 عنوان کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 121 پست هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بدهآیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول دیروز | 20:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 بخونید و بقیه اش رو بسپارید به خدا خودش همه چیز رو جور میکنه شما چند ماه خوندید و چند ساعت در روز منابع چی خوندید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 پارسال 403 اصلا سابقه تدریس نداشت ؟ چند ماه خوند ؟ منابع از کجا خوند ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 شما چند ماه خوندید و چند ساعت در روز منابع چی خوندید ؟ ۶ ۷ ماه ۸ ،۹ ساعت در روزو منابع اصلی معاون پرورشی
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4013 اصلا سابقه تدریس نداشت ؟ چند ماه خوند ؟ منابع از کجا خوند ؟ نه نداشت دقیقا بعد از شروع ثبت نام ، مدرسه تلاش فکر کنم
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 ۶ ۷ ماه ۸ ،۹ ساعت در روزو منابع اصلی موفق باشید ببخشید زیاد سوال میپرسم از چه تستی استفاده کردید ؟ و اینکه چه مدرک های دیگه ای داشتنش مهمه ؟ مثلا مدرک حفظ قرآن یا روانخوانی یا مدرک آی سی دی ال مهمه ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 موفق باشید ببخشید زیاد سوال میپرسم از چه تستی استفاده کردید ؟ و اینکه چه مدرک های دیگه ای داشتنش مهم ... تست فقط از تست های رایگان تلگرام استفاده کردمهرچی مدرک و لوح تقدیر دارید همراه تون تو بررسی مدارک ببریدقبل اون به کار نمیاد معاون پرورشی
برای1محکم1کاری عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 3965 از فرهنگیان اومدم میخوام بعد پنج سال استعفا بدم کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 موفق باشید ببخشید زیاد سوال میپرسم از چه تستی استفاده کردید ؟ و اینکه چه مدرک های دیگه ای داشتنش مهم ... رو خوانی و ای سی دی ال بعد استخدامی اجباریه داشتنش معاون پرورشی
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 از فرهنگیان اومدم میخوام بعد پنج سال استعفا بدم دو برابر تحصیل مگه تعهد نیست؟ معاون پرورشی
دخترپاییزی۱۳۶۹ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 722 ۶ ۷ ماه ۸ ،۹ ساعت در روزو منابع اصلی سلام ببخشید شرکت در کانالایی که نمونه سوال و تک تک درسا رو توضیح دادند ومبلغ دریافت میکنند پیشنهاد میدید؟
ziz83 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1865 من امسال واسه دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ولی دختر داییم با استخدامی قبول شد سابقه تدریس نداشت یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰
za2a عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 173 منم میخوام سال دیگه آزمون بدم ان شا الله جفتمون قبول میشیم خدا پشتت باشه سابقه هم نداشته باشی قبولی فقط توکل کن معلم کلاس اول آینده 😍
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 سلام ببخشید شرکت در کانالایی که نمونه سوال و تک تک درسا رو توضیح دادند ومبلغ دریافت میکنند پیشنهاد ... اگه تک ظرفیت باشه خیراگه ظرفیت بالاست خوبه معاون پرورشی
baranebahariiiii عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1557 از فرهنگیان اومدم میخوام بعد پنج سال استعفا بدم میشه بگی چرا؟منم میخوام شرکت کنم مرددم و برادرزادم که معلمه میگه شرکت نکن
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 سلام ببخشید شرکت در کانالایی که نمونه سوال و تک تک درسا رو توضیح دادند ومبلغ دریافت میکنند پیشنهاد ... البته کیفیت مهمه بررسی کنید اگه باهاش میتونید تست درست پاسخ بدید و درصد خوبی بگیرید ، خوبه معاون پرورشی