2777
2789
همسرتون پولدار بود وقتی اومدن خاستناری شما؟برااینکه خاستگار مولدار و بااخلاق بیاد چه سوره ای یا آیه ...

فکر نکنم کراهت داشته باشه سوره قرآن اصلا ربط نداره

فقط تو قرآن سوره های که سجده دارن نباید بخونی 

وضع مالیش متوسط

فقط ۴۰ روز بخون یاسین

اینو من به مامانبزرگم گفتم برای خالم خوند و هنوز تموم نشده بود که خالم براش یک خواستگار خوب اومد و ...

یکبار خوند مادر بزرگتون ؟

خالتون قبلش خاستگار خوب نداشت یا کلا خاستکار نداشت اصلا ؟

عزیزم ببخشید بجز این نماز هفت بانو دیکه چکارایی کرده بود خوده خالتون مثلا خوندن و نوشتن سوره ها و جله گرفتن اینا منظورمه .میخوام بدونم کاردیگه ایم کردن یا همش تاثیر نماز هفت بانو ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار خوند مادر بزرگتون ؟خالتون قبلش خاستگار خوب نداشت یا کلا خاستکار نداشت اصلا ؟عزیزم ببخشید بجز ا ...

فقط نماز ۷ بانو رو یادمه مادربزرگم خواندن البته به عنوان عمل قطعا توی نماز اینجور جاها هم براش دعا میکردن  ولی خب یک بار من به مادربزرگم گفتم نماز ۷ بانو رو انجام بده و شنیدم مجریه که مامانجونم انجام داد و وسط های این دستور بود که شوهر خالم اومد خواستگاری ولی مادربزرگم تا آخرش انجام دادن

خالم جدا شده بودن و بعد جدایی هم خواستگار های دیگه هم داشت   اما شوهر خالم خیلی بهتر بودن از لحاظ  اخلاق و منش و موقعیت اجتماعی الآنم چند سال میگذره از ازدواجشون خداروشکر خیلی خوبن. 

فقط نماز ۷ بانو رو یادمه مادربزرگم خواندن البته به عنوان عمل قطعا توی نماز اینجور جاها هم براش دعا م ...

مرسی عزیزدلم مگ چندبار خوندن نماز هفت بانو ک میگید وسطاش شوهرخالتون اومد ؟

خالتون چادری و نمازخون بود ؟

اجتماعی و سرزبون دار بود چطور اشناشدن؟