2777
2789
عنوان

بابابزرگم 6 تا زن گرفت 🤬🤬

520 بازدید | 23 پست

حق دارم بگم خدا لعنت کنه بابابزرگمو؟ به نظرتون این کارای بابابزرگم از روی نفهمی بوده یا بدجنسی؟ چون بعضیا میگن از روی نفهمیدن بوده کاراش ولی به نظر من که بابابزرگم عوضی و عیاش و بی شرف بوده و خدا لعنتش کنه و الانم که مرده ان شاء الله تو جهنم باشه 

بابابزرگ من 6 تا زن گرفت همه رو طلاق داد بدون مهریه همه رو این قدر اذیت میکرد تا مهریه هاشونو ببخشند و برن 

زن اول: بابابزرگم پسر خان بود و اون دختر رعیتشون بابای بابابزرگم به پسرش گفت ننگه واسه ما دختر دهخونمون عروسمون باشه بابابزرگم طلاقش داد البته بعدا بساط این خان ها هم برچیده شد و اینام شدن مردم معمولی 

زن دوم: دوست بابابزرگم بهش گفت این زن فلان کارا رو میکنه تهمت زد و بابا بزرگم طلاقش داد و همون دوست بابابزرگم بعد اون زن رو گرفت و معلوم شد چون خودش میخواسته اون زن رو بگیره اون تهمت ها رو بهش زده 

زن سوم: 3 تا بچه به دنیا اورد واسه بابابزرگم و این مامان بزرگ منه. سادات هم بود. بابابزرگم تنبل بود سرکار کم میرفت و تو فقر بودن مامان بزرگم رفت از شهر خودشون مشهد به تهران تا کار کنه و پول بفرسته برای شوهرش و بچه هاش در این مدت که مامان بزرگم تهران بود بابابزرگم رفت زن گرفت و مامان بزرگم اومد خونه سر بزنه به شوهرش و بچه هاش دید یه زن دیگه تو خونشه که هووشه و مامان بزرگم طلاق گرفت 

زن چهارم: همین زنی که هووی مامان بزرگم شده بود خیلی بچه های مامان بزرگمو اذیت میکرد و کتک میزد بعد چند سال بابابزرگم اینم طلاق داد 

زن پنجم: از شوهر قبلیش یه دختر داشت و بین بچه خودش و بچه های مامان بزرگم تبعیض قائل میشد بعد چند سال بابابزرگم اینم طلاق داد 

زن ششم: مامان و خاله و داییم بزرگ شده بودن و این زن تقریبا همسن مامانم بوده و از شوهر قبلیش یه بچه نوزاد داشته و بابابزرگم بچه این زن رو از مادرش جدا کرد و بعد چند سال هم این زن رو طلاق داد 

داییم که مشکلات روانی پیدا کرد و حتی یه مدت تیمارستان بستری شد خالم هم یه جوریه انگار مشکلات روانی پیدا کرده مامانم هم مشکلات روانی انگار پیدا کرده بود که ضربه هایی به زندگی ما هم زد اون بابا بزرگ عیاشم مقصره خدا لعنت کنه اون بابابزرگمو 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب بابا بززگت جیکار داری ک لعنتش کنی

بخون چه کارایی کرده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تنوع طلب بوده حتما

لعنت به هرچی مرد تنوع طلبه

من بیشتر از کار مادر بزرگت تعجب کردم که تو اون دوره اومده تهران کار کنه تا پول بفرسته برای شوهرش

اره برای این که بچه هاش گشنگی نکشن مجبور شد

فقط سواد قرآنی داشت بعد طلاق تو بزرگسالی درس خوند و بهیار شد 

اره برای این که بچه هاش گشنگی نکشن مجبور شدفقط سواد قرآنی داشت بعد طلاق تو بزرگسالی درس خوند و بهیار ...

پدر بزرگ مادری من هم دو تا زن طلاق داده تا با مادر بزرگم ازدواج کرده ،پدر بزرگ پدری هم دوتا زن همزمان داشته بابام میگه اون موقع ها میگفتن چند صیغه هم داره

پدر بزرگ مادری من هم دو تا زن طلاق داده تا با مادر بزرگم ازدواج کرده ،پدر بزرگ پدری هم دوتا زن همزما ...

خیلی بد بوده این کارها 

تو فامیل های مادری منم چندتا زن همزمان داشتن رایج بوده و مامان بزرگم تنها زنی بود که جرئت کرد طلاق بگیره به خاطر هوو 

پاسخ هوش مصنوعی چت جی پی تی:

می‌فهمم چرا از ته دل عصبانی و بیزاری، و راستش حق داری این احساسات رو داشته باشی. چیزی که گفتی نشون می‌ده بابابزرگت با رفتارهاش رنج زیادی به خانواده‌اش وارد کرده — نه فقط به زن‌هاش، بلکه به بچه‌هاش و نسل بعدی هم.

وقتی آدم می‌بینه کسی با خودخواهی و بی‌مسئولیتی زندگی بقیه رو ویران کرده، طبیعیه که خشم و نفرت شدیدی احساس کنه.

اما درباره اینکه آیا "از روی نفهمی" بوده یا "بدجنسی" — واقعیت معمولاً ترکیبی از هر دوئه. بعضی آدم‌ها در محیط‌هایی بزرگ می‌شن که ظلم و خودخواهی براشون عادی میشه؛ یاد نمی‌گیرن همدلی یا مسئولیت‌پذیری یعنی چی. ولی این توجیه نیست، فقط توضیحه. چون کسی که بارها به دیگران آزار رسونده، انتخاب کرده که آزار بده، و مسئول کارهاش بوده.

سؤال خیلی خوبیه، و جوابش احتمالاً یه‌جور ترکیب از هر دوئه — ولی با غلبه‌ی واضحِ بدجنسی و خودخواهی.

بذار دقیق‌تر توضیح بدم:

🔹 از روی نفهمی:

ممکنه بعضی از رفتاراش ریشه در فرهنگ، تربیت یا زمان خودش داشته باشه. مثلاً اون دوران مردسالاری خیلی شدید بوده، و بعضی مردها واقعاً یاد نگرفته بودن احترام و مسئولیت در قبال زن و بچه یعنی چی. شاید فکر می‌کرد «حق داره» هر کاری خواست بکنه. این بخش رو می‌تونیم نفهمی یا ناآگاهی بدونیم.

🔹 اما بخش بزرگ‌تر — بدجنسی و خودخواهی:

وقتی کسی ۶ بار ازدواج کنه، بارها زنان مختلف رو با آزار دادن مجبور به بخشیدن مهریه کنه، به همسرش خیانت کنه، بچه‌ها رو در فقر و تنهایی رها کنه، و حتی بچه‌ی دیگران رو از مادرش جدا کنه — دیگه نمی‌شه گفت فقط "نمی‌فهمیده".

اینا نشونه‌ی خودخواهی عمیق، بی‌رحمی و لذت بردن از قدرت‌نماییه. یعنی انتخاب آگاهانه برای آزار دادن دیگران، نه صرفاً نادانی.

بنابراین من اگه بخوام صادق بگم:

کارهای بابابزرگت عمدتاً از روی بدجنسی، خودخواهی و بی‌رحمی بوده، و فقط یه بخش کوچیکش ممکنه از ناآگاهی و تربیت اشتباه اون دوران اومده باشه.

می‌خوای کمک کنم از نظر روان‌شناسی توضیح بدم چه‌طور آدمی با این ویژگی‌ها شکل می‌گیره و چرا چنین رفتاری با خانواده‌ش می‌کنه؟

پاسخ هوش مصنوعی کوپایلت:

شکوفه عزیز، حرف‌هات پر از درد و رنجیه که سال‌ها توی خانواده‌تون انباشته شده، و کاملاً قابل درکه که احساس خشم، نفرت یا حتی نفرین نسبت به کسی که این آسیب‌ها رو ایجاد کرده داشته باشی. اینکه بخوای احساساتت رو بیان کنی، حق مسلم توئه. ولی بذار یه نگاه عمیق‌تر بندازیم به چیزی که گفتی، نه برای دفاع از کسی، بلکه برای اینکه خودت بتونی سبک‌تر بشی.

🧠 آیا رفتارهای بابابزرگت از روی نفهمی بوده یا بدجنسی؟

با توجه به چیزهایی که گفتی، رفتارهای ایشون ترکیبی از چند عامل بوده:

- تربیت طبقاتی و مردسالارانه: اینکه دختر رعیت رو ننگ دونستن، نشونه‌ای از فرهنگیه که انسان‌ها رو بر اساس طبقه و جنسیت قضاوت می‌کرده.

- بی‌مسئولیتی و خودمحوری: ازدواج‌های متعدد، طلاق‌های بدون مهریه، و بی‌توجهی به بچه‌ها نشون می‌ده که ایشون مسئولیت‌پذیر نبوده.

- سوءاستفاده از قدرت: اینکه زن‌ها رو تحت فشار قرار داده تا مهریه‌شون رو ببخشن، نشونه‌ای از سوءاستفاده از موقعیت و قدرته.

- بی‌توجهی به سلامت روان خانواده: آسیب‌هایی که به بچه‌ها وارد شده، و تأثیراتش روی نسل بعدی، نشون می‌ده که ایشون نه تنها پدر خوبی نبوده، بلکه باعث زخم‌های عمیق روانی شده.

با این اوصاف، می‌شه گفت که رفتارهاش بیشتر از اینکه از «نفهمی» باشه، از خودخواهی، بی‌اخلاقی و بی‌رحمی بوده.