2777
2789
عنوان

کمک... پیام دادن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ لزومی داره همسرتون با این خانم در ارتباط باشن قبلا همکلاسی بودن الان چوار هم دارن..ب نظدم ب همسرتون بگین ک این کارشون اذیتتون میکنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
از کائنات کمک بگیر باهمه وجودت برای دختره دعا کن و از خدا بخواه که عشق بزرگی رو سر راهش بذاره طوری ...

😦

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

باشوهرت جدی صجبت کن بگو ناراحت و حساس میشی. همون طور که اگه تو با خواستگارقبلیت اس ام اس بدی حتما به غیرت اون برمیخورهو ناراحت میشه تو هم ناراحت میشی .و این خلاف پیمان زناشوبیه که ادم همسرش رو ناراحت کنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

زن همکار شوهرم چند وقت به شوهرم پیام میداد.

اولش با جک و پست معمولی شروع شد. کم کم شروع کرد پیامای عاشقانه دادن اونهم اخرای شب.

یک شب چنان دهنشو سرویس کردم که دیگه کلا با اون شماره ت لگ رام نیومد. اخرش هم ت ل گ رام همسرم رو لپ تاپ نصب کردم دیدم دیگه خبری نیست.

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
لعنت به دخترایی که عین کنه میچسبن به زندگی مردای متاهل

افرین

بهترین توصیف کلمه ی کنه هست☺☺

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
باشوهرت جدی صجبت کن بگو ناراحت و حساس میشی. همون طور که اگه تو با خواستگارقبلیت اس ام اس بدی حتما به ...

اخه من یواشکی گوشیمو چک کردم.... خودش نمیدونه پیاماشونو دیدم