2777
2789
عنوان

کمک... پیام دادن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب بگو دیدی پیاماشونو 1 بار به بهانه ای گوشیشو جلو خودش بگیر و بگو اینا دقیقا چیه؟؟؟؟ داد بیداد ...

اخه پیاماشونو مخفی کرده.. موبوگرام این ویژگی داره. منم که کردم تا تونستم بخونم.... خیلی دم دست نبود ک بهش بگم گوشیت باز بوده دیدم

افرین بهترین توصیف کلمه ی کنه هست☺☺

خدا شاهده از این کنه ها زیاد دیدم تو دورو برم بخاطر همین متنفرم از همچین ادمایی دقیقا یادمه تو دانشگاه یه خانومی اومده بود تو خوابگاه به یکی از دخترا میگفت دست از سر شوهر من بردار انگار نه انگار این دختره بدتر از کنه باز خودشو میچسبوند به زندگی اون خانومه .

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

چه ریلکسی من بودم چنان دعوایی با شوهرم میکردم بعد هم میگفتم جلو خودم زنگ بزنه به دختره بزاره رو اسپیکر بگه دیگه حق نداره پیام بده بعد هم خودم دختره رو میشستم میزاشتم کنار که به چه حقی به شوهر یکی دیگه پیام میده

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
چیکار کردی بگو

اتفاقی اونشب همسرم مریض بود و گوشیش دم دست. یه دفه دیدم کلی پیام براش اومد. باز کردم دیدم باز همسر همکارشه.

بهش گفتم چرا به همسرم این پیامهای عاشقانه رو میدی؟  گفت ببخشید اشتباهی ارسال کردم. گفتم هرشب اشتباه می کنی؟

سکوت کرد. گفتم میخوای  پیامهات رو واسه شوهرت بفرستم؟ ترسید و زنگ زد به گوشی همسرم. 

فرداش شوهرم تهدید کردم که اگه یه بار دیگه از فلانی پیام ببینم می فرستم رو گوشی شوهرش . البته بگم قبلا رفت و امد خانوادگی زیاد داشتیم.

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

شماره شو بردار از طریق پلیس فتا شکایت کن  

با همسرت صحبت کن که این رابطه رو قطع کنه.هیچ چیز بهتر از اینکه رابطه خودتون با هم خوب باشه نیس و باید بتونی راجع به این مساله باهاش صحبت کنی. یه جوری که بدونه نمیشه چیزی رو از شما پنهون کنه

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه

اخه پیاماشونو مخفی کرده.. موبوگرام این ویژگی داره. منم که کردم تا تونستم بخونم.... خیلی دم دست نبود ...

پس وقتی مخفیه اصلا شک نکن پیاماشون همچی عادی هم نیست احتمالا صحنه داراش رو پاک کرده که اگه یه وقت دیدی آثار جرم نداشته باشه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
از همسرت بپرس هنوزم فلانی بهت پیام میده؟؟ اگه گفت اره بگو من خوشم نمیاد و باید خطتو عوضش کنی

این فکر کنم بهترین کار باشه.. حتی با چند تا مشاورم صحبت کردم همین پیشنهادو دادن... امیدوارم اثر داشته باشه