یکی از همکلاسی های قدیمی شوهرم که یه زمانی دختره از شوهرم خوشش میومده جدیدا به شوهرم پیام میده. یعنی الان 2 3 ماهه ک شروع کردن بهم دیگه پیام دادن اما صحبتاشون صحبتای عادیه... شوهرم یه بار همون اوایل منو درجریان گذاشت اما وقتی دید خیلی بهش حساسم دیگه حرفی نزد از پیاما شون.... از شوهرم مطمئنی ک کاری نمیکنه اما میترسم اون دختره بخواد کرم بریزه... چون بعد آشنایی منو شوهرم میاد به شوهرم ابراز علاقه میکنه اما شوهرم بهش میگه من ازدواج کردم اونم میاندازه میره تا چند سال بعد ک الان باشه.
اره قبلا هم شوهرش ازش یه چیزایی دیده بود. چند وقت گوشیش گرفت و تو خونه تقریبا حبسش کرد.
شوهرش به شوهرم اعتماد داره و هروقت میره ماموریت به شوهرم میگه که مواظب زنش باشه و اگه کاری داره براش انجام بده
زنه هم از موقعیت سو استفاده کرده
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماره شو بردار از طریق پلیس فتا شکایت کن با همسرت صحبت کن که این رابطه رو قطع کنه.هیچ ...
من برا روابطمون کم نمیذارم.... ینی هر دو همانیم... هیچ کمبودی از هیچ لحاظی نداریم اما نمیدونم چرا همچنان این پیاما برقراره..ینی واقعا من بعد چند سال جذابیتی براش ندارم و حتما باید یه مورد جدید بیاد
بچه ها یه چیزی بگم من زمان دانشجویی یه دوستی داشتم با یه پسری دوست بود اونم همکلاسیمه دختره باپسرخاله اش ازدواج کرد بیچاره پسره داغون شد بعدش اونم رفت با یکی از اقوامش ازدواج کرد الان بعد سالها این دوتا باز باهم چت میکنن من دلم به حال همسراشون میسوزه که خبر ندارن که داره بهشون خیانت میشه من از این قضیه خبر دارم خیلی هم نصیحتشون کردم اما فایده نداشت نامزدمم گفت تو دخالت نکن اما همیشه ته دلم عذاب وجدان دارم
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫