2777
2789
عنوان

کمک... پیام دادن شوهر

1168 بازدید | 57 پست

یکی از همکلاسی های قدیمی شوهرم که یه زمانی دختره از شوهرم خوشش میومده جدیدا به شوهرم پیام میده. یعنی الان 2 3 ماهه ک شروع کردن بهم دیگه پیام دادن اما صحبتاشون صحبتای عادیه... شوهرم یه بار همون اوایل منو درجریان گذاشت اما وقتی دید خیلی بهش حساسم دیگه حرفی نزد از پیاما شون.... از شوهرم مطمئنی ک کاری نمیکنه اما میترسم اون دختره بخواد کرم بریزه... چون بعد آشنایی منو شوهرم میاد به شوهرم ابراز علاقه میکنه اما شوهرم بهش میگه من ازدواج کردم اونم میاندازه میره تا چند سال بعد ک الان باشه. 

شوهرت پیام میده به یه دختر غریبه بعد ازش مطمئنم هستی؟چطور ممکنه؟😥🤔

اطمینان دقیقا یعنی چی🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد بدی نداشت پیام نمیداد. همین اول تکلیفش مشخص کن.

حتی شوهرت خوب هم که باشه کم کم وسوسه میشه.

خیلی محکم تهدیدش کن کاری به شوهرت نداشته باش با دختره جدی باش . کار ی کن که ازت بترسه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.