2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 245680 بازدید | 2359 پست
با دوستام همش اصرار میکنه برو پیششون من نمیرم گاهی میرم یا مثلا میگه اونا بیان پیشم وقتی خونه نیست ...

منی که از ترس شوهرم یواشکی با دوستم رفت و آمد میکنم 

عزیزم زندگیتو به این راحتی از دست نده بجنگ براش 🥺

دلم پیشته

کاش بختت هم مثل خودت خوشگل و قشنگ بود.این زندگی برا شوهرت برد برد بوده و برا شما باخت.البته جز وجود ...

😭😔

نفس کشیدنش هم رو مخمخ

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که از ترس شوهرم یواشکی با دوستم رفت و آمد میکنم عزیزم زندگیتو به این راحتی از دست نده بجنگ براش ...

شاید شما همسرتون رو دوست دارید اسی از شوهرش متنفره از همسرش بدش میاد میگه از قبل خاستگاری می‌دیدمش حالم بد می‌شد

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

مادری که چهار ماه زایمان کرده دیگه توان اینو نداره روزی دوبار به شوهرش رابطه داشته باشهشوهرش حرف می‌ ...

ایشون تا حدودی روانش آسیب دیده و نمی خواد به خودش کمک کنه، اینکه تمایلی به همسرش نداره و به طور کل میل جنسی در ایشون کمه فقط به چهار ماه اخیر بر نمی گرده ، البته یه سری مسائل کلی رو ایشون بیان کردن که نمیشه به یه درک و دریافت درست رسید 

مامان یه آقا پسر گوگولی

ایشون تا حدودی روانش آسیب دیده و نمی خواد به خودش کمک کنه، اینکه تمایلی به همسرش نداره و به طور کل م ...

همسر ایشون ۶ سال پس زده میشه اصلاً عزت نفس نداره

یک مرد نرمال باشه بعد ۶ سال میگه اوکی دوستم نداره طلاقت میدم ایشون سادیسم داره می‌خواد خودشو اذیت کنه میگه نه طلاقت نمیدم فقط تو رو دوست دارم یه طرفه زورکی می‌خوام با تو باشم اسم این عشق و علاقه نیست که طرفتو اذیت کنی 

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

دوستی ؟یکی و اسیر کنی تو خونه انتظار داشته باشی برده ی جنسی ت باشه دوستیه؟

رابطه زیاد ازت خواسته و بدت اومده؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم بیا تلگرام صحبت کنیم راحت حرف بزن خالی سی بخدا خیلی ناراحتم بیا منو از دردام بگم شاید تو بهش ح ...

ایدی تو برام بذار 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره