2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 211854 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو هر چیزی باید تعادل باشه وگرنه جواب نمیده. مخصوصا وقتی آدم به لحاظ روحی شرایط پذیرش این حجم مح ...

خب بخاطر همین ک اسی اینطوری نیست اون محبت میکنه و فسش نخوابیده بقول شما زن نباید اویزون باشه ولی مرد باید محبت کنه و هنر زن اینه از مرد بی احساس یه همچین چیزی بسازه نباید ک ویژگی ها تو زن و مرد یکی باشه اصلا من نگفتم اسی محبت کنه مرد فقط اقتدار میخواد ن محبت

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

وقتی مجرد بودم مثلا نه ک حس جنسی ولی از بعضی پسرا خوشم میومد مثل هر دختری

من قبلا حس جنسیم بالا بود اما امسال اصلا تحریک هیچ نمیشم یکم افسردگی گرفتم به خودم قول دادم برم باشگاه ورزش چون اهنگ میزارن دسته جمعی ادم انگیزه میگیره انگار یه لحظه هیچ غمی وجود نداره

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
چندش تویی بیشعور هنوز شعور حرف زدن نداری تاپیک عمومیه پس بتو هم ربطی نداره

فعلا تویی که بزور میخوای تو بحث خودتو جا کنی خود استارتر منظور منو فهمید توی خنگ نفهمیدی منظور من چی بود بیخود کردی اول منو ریپ زدی

بیشتر برای رفع تکلیف هست یا معاشرت و خوشگذرونی؟

با دوستام همش اصرار میکنه برو پیششون من نمیرم  گاهی میرم یا مثلا میگه اونا بیان پیشم وقتی خونه نیست 

چون مجردن دغدغه ی من مادر و ندارن 

خونه مادرم و مادرش راحتم 

چون مراقب بچه هستن شوهرمم کمتر بهم نزدیک 

ولی بقیه جاها عذاب میکشم

اگه به ما چه پس حرف منم به تو چه🙄

چقدر بی ادبی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

باشگاه رفتن رو شروع کن  مطمئنم روحیه ات شاد میشه ایروبیک رقص پیلاتس  یوگا خیلی خوبه

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش