2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232143 بازدید | 2360 پست
اینکه دارید با یه سری دلایل که چه بسا خودتون رو توجیه می کنه مدام حق رو به خودتون میدید بدون در نظر ...

ببخشیدا اما حق داره از شوهرش متنفر باشه وقتی به زور باهاش ازدواج کرده و شوهره قلدری میکنه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

با دوستام همش اصرار میکنه برو پیششون من نمیرم گاهی میرم یا مثلا میگه اونا بیان پیشم وقتی خونه نیست ...

منی که از ترس شوهرم یواشکی با دوستم رفت و آمد میکنم 

عزیزم زندگیتو به این راحتی از دست نده بجنگ براش 🥺

دلم پیشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که از ترس شوهرم یواشکی با دوستم رفت و آمد میکنم عزیزم زندگیتو به این راحتی از دست نده بجنگ براش ...

شاید شما همسرتون رو دوست دارید اسی از شوهرش متنفره از همسرش بدش میاد میگه از قبل خاستگاری می‌دیدمش حالم بد می‌شد

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

مادری که چهار ماه زایمان کرده دیگه توان اینو نداره روزی دوبار به شوهرش رابطه داشته باشهشوهرش حرف می‌ ...

ایشون تا حدودی روانش آسیب دیده و نمی خواد به خودش کمک کنه، اینکه تمایلی به همسرش نداره و به طور کل میل جنسی در ایشون کمه فقط به چهار ماه اخیر بر نمی گرده ، البته یه سری مسائل کلی رو ایشون بیان کردن که نمیشه به یه درک و دریافت درست رسید 

مامان یه آقا پسر گوگولی

ایشون تا حدودی روانش آسیب دیده و نمی خواد به خودش کمک کنه، اینکه تمایلی به همسرش نداره و به طور کل م ...

همسر ایشون ۶ سال پس زده میشه اصلاً عزت نفس نداره

یک مرد نرمال باشه بعد ۶ سال میگه اوکی دوستم نداره طلاقت میدم ایشون سادیسم داره می‌خواد خودشو اذیت کنه میگه نه طلاقت نمیدم فقط تو رو دوست دارم یه طرفه زورکی می‌خوام با تو باشم اسم این عشق و علاقه نیست که طرفتو اذیت کنی 

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

دوستی ؟یکی و اسیر کنی تو خونه انتظار داشته باشی برده ی جنسی ت باشه دوستیه؟

رابطه زیاد ازت خواسته و بدت اومده؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏