2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 292103 بازدید | 2359 پست
هیچ کس ارزوی چنین مردی نداره شاید ارزویخانواده و پولش

من بچه طلاقم عزیزم 

با طلاق ضربه بدی به بچه واردمیشه همیشه مث ی نقطه ضعف میشه براش.

رابطه جنسی باعث سردی رفتار میشه همیناروبچت میبینه و ازشما یاد میگیره وقتی بهم محبت نمیکنید چجوری بچه باید محبت کردن یادبگیره پس فردا بچه خودتم تو زندگیش ب مشکل میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه طلاقم عزیزم با طلاق ضربه بدی به بچه واردمیشه همیشه مث ی نقطه ضعف میشه براش.رابطه جنسی باعث سر ...

متاسفم عزیزم 

میدونم 😭😭

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

مجرد بودم خب این ادم و می‌شناختم تک تک رفتار هاشو با دوستام مسخره میکردم الان دهن باز میکنه زجر میکش ...

خب بش بگو تو جمع اینارو نگه بهت .. تو با خودت لج کردی از کجا معلوم شاید یکی از همون دوستات میومد زن این میشد .. تیپشم عوض کن که پیرمرد نباشه

میگم اینجوری دعا نکن واسه خودت کس بهتری نیست واسه مثال زدن باید من بدبخت و مثال بزنی ؟؟؟

شوهرت کتک میزنه؟؟؟خوردت میکنه تو جمع و تو تنهایی؟؟

خسیسه؟؟هرزه؟؟محبت کلامی هم ک داره(تو دوس نداری) 

ولا خدا کنه خدا ی شوهر اینطوری بهم بده خدا تو زندگی ب من ک چیزی نداد لااقل ی شوهر مثل شوهر اسی بهم ب ...

کاش تو هم احساسات اسی رو تجربه کنی با یه مرد ازدواج کنی که اصلاً تایپت نیست اصلاً ازش خوشت نمیاد بعد تازه می‌فهمیدی اسی داره چی میگه

Azar dey

@niniyar‍ نی نی سایت اینقدر بی در و پیکره پیشنهادات غیر اخلاقی میکنن برای مردی که زن داره ؟؟!!

من بدم نمیاد 

هدفش تلنگر بود

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

مجرد بودم خب این ادم و می‌شناختم تک تک رفتار هاشو با دوستام مسخره میکردم الان دهن باز میکنه زجر میکش ...

اینو بهش میگن خوشی زیر دل😄

بهونس میاری ولا بچسب ب زندگیت خیالت راحت هیچ مروی بههتر از مرد خودت نی فکر نکن اگ جدا بشی یا کلا با کس دیگ ازدواج میکردی گل و بلبل میشه