2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206539 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

دختر چقدر عجیبی، ملاکت برای بابابزرگ بودنش چیه؟ گذشته رو رها کن، اینکه نمی‌خواستم و این حرفها رو رها کن، برو حتما پیش مشاور و البته دکتر زنان هم برو و بگو میل به رابطه نداری احتمالا بهت دارو میده، به جای مشاور میتونی بری روانپزشک. 

اون بچه طفل معصوم رو الکی الکی فرزند طلاق و بی سر و سامون نکن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چیکار کنم دارم باهاش زندگی میکنم دوست پسرم نیست که بتونم جواب ندم

عزیزم حریت و آزادگی و صداقت نداری باهاش‌ . چی بگیم ما.... خودت میدونی 

کاش قلبت با رفتارت با حرفات یکی بود.‌.... 

اینجوری فک میکنه عاشقشی و فقط خودتو عذاب میدی

از معین خوشم میاد خواننده شوهرم ک معین نیست

اسی اگه میتونی دوسش داشته باشی یا حداقل بتونی تحملش کنی و مثل یه هم خونه کنارش زندگی کنی بمون ولی اگ خواسته خودکشی کنی طلاق بگیری بهتره دختر فامیل ما هم مثل شما ۱۷ سالگی به زور شوهرش دادن با مردی که دوستش نداشت بعد از ۸ سال خودکشی کرد 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من نمیدونم فقط اینو نمیخوام

واقعا لازمه بری پیش روانپزشک و دارو مصرف کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

شما ۱۱۱ ص جلو رفته همچنان حرف خودتو میزنی

دیگه تاپیک برا چی زدی؟ 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

استاتر اینم یادم رفت بگم، حق داری شوهرت یکمی درکش پایینه، من که عاشق شوهرمم واقعا بمیرمم نمیتونم هر روز رابطه بخاد، دیگه تهش ۵ روز یباره، اصلا بدنم نمیکشه ... آخه هر روز ادم س کس کنه مریض میشه... خق داری ازش حالت بهم بخوره، اقلا مشاور بری باهاش صحبت میکنه، راضیش میکنه مثلا ۲ بار در هفته

شما ۱۲ سال هیچ حسی بهش پیدا نکردی مادر من ۲۶ سال هیچ حسی پیدا نکرد اینا فکر می‌کنن با مشاوره و قرص م ...

حالا بخاطر بچم نمیخوام طلاق بگیرم گناه داره فقط دوس دارم بعنوان همخونه باهم باشیم اونم بره سرکار اومد خونه هم زیاد حرف نزنه بهم دست نزنه

بدون لحظه تردید مجبورش میکنم طلاق بگیرخ چشمشو باز میکنم

خب همین کار رو کن

تو قدر زندگیتو نمیدونی

فک میکنی بعد طلاق قرار چ اتفاق خاصی بیفته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شما ۱۱۱ ص جلو رفته همچنان حرف خودتو میزنیدیگه تاپیک برا چی زدی؟

نه واقعا

اول تاپیک میگفتم که روانشناس نه 

الان به دوستم پیام دادم دنبال روانشناس خوبم 

خیلی چشممو باز کرد 

فهمیدم به پسرم ظلم میشه