2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206264 بازدید | 2360 پست
بخشی و شوهرم بخشی پدرم هنوزم ارث و میراث و تقسیم نکردن خانواده ام

آهامیگم اگه مثل من دستت خالی بود سرتو مینداختی پایین با خوب و بدش میساختی 

..همون دلت قرصه که  حرف طلاق و میزنی.وگرنه تو این اوضاع مملکت بیچاره می‌شدی.

اسی اگه میتونی دوسش داشته باشی یا حداقل بتونی تحملش کنی و مثل یه هم خونه کنارش زندگی کنی بمون ولی اگ ...

من دختر خالم همینجوری شد۱۵سالگی به زور شوهرش دادن ۱۸سالگی از دست شوهرش خودکشی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهامیگم اگه مثل من دستت خالی بود سرتو مینداختی پایین با خوب و بدش میساختی ..همون دلت قرصه که حرف طل ...

یه بار دیگه هم گفتم 

تنها چیزی که دارم پوله

شما هم اگر مشکلت مالی 

درست میشه 

زندگی با عزت بهتر از مرگ هر روزه

نه واقعااول تاپیک میگفتم که روانشناس نه الان به دوستم پیام دادم دنبال روانشناس خوبم خیلی چشممو باز ک ...

دقیقا، طلاق به شدت زندگی پسرت رو خراب میکنه، بی سر و سامانش می کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من دختر خالم همینجوری شد۱۵سالگی به زور شوهرش دادن ۱۸سالگی از دست شوهرش خودکشی کرد

این خانماییم که خودکشی نمی‌کنن زندگیشونو با مردی که دوست ندارن ادامه میدن همون مردنه ولی فیزیکی نمردن

❄☃️

اختلاف سنی خیلییی زیاد دارید 

دونسل متفاوت 

طرز فکر متفاوت طرز نگرش متفاوت 

دغدغه هاتون شبیه هم نیست 

حتما برید پیش مشاور خانواده راهنماییتون کنن 

تا زندگیتون اوکی میشه 

یا اگه جدی بود طبق نظر مشاور جداشید

زندگی چقده که بخوای با تحمل بگذرونی 

خودمم نمیفهمم چی دارم میگم دو روزه با این تاپیک پسرم و رها کردم فقط شیر میدم بهش همش کارم شده گریه

الان مشکلت رابطس مگه چقدر زمان میبره ما خیلی دیگه  بترکونیم ۲۰ دیقه کلا طول میکشه 😑😑😑😑

ببین عزیزم می‌دونم همسرت کار اشتباهی کرده 

ولی واقعا شما نمیدونی که دقیق چی گفته 

مادرها وام‌های قدیم خیلی نیز هستن شاید متوجه چیزی شده از روی دلسوزی اومده نصیحتت کرده 

بهترین کار گفت وگو با همسرته 

درضمن نیاز مرد رابطه هست ودرکنارش آرامش 

زندگیتو دستی دستی خراب نکن 

سردی میاره 

مردت به دیگران کشیده میشه 

قبل از مادر بودن وظیفه ت همسر داری 

لح بازی کنار بزار 

مادرشوهرش راست گفته بچه برای آدم نمی‌مونه 

بزرگ بزرگ بشه می‌ره دنبال زندگیش 

نباید انتظار داشته باشی زنشو ولی کنه بیاد بچسبه به تو 

ناز کش تو شوهرته 

درآخر هم اون برات میمانه

شوهرش بد بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱