2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
ی مدت واسه این ک جواب پیام هاش عاشقانه ش ندم براش پست چرت و پرت علمی میفرستادم عشق میکرد همش میگفت ع ...

اصلا جواب پیاماشو نده یا سه تا پیام میده یه دونه جواب بده کلاً محلش نده

فکر نکنی که توام می‌خوای هر شب باهاش رابطه داشته باشی

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

درصورتیکه نیاز عاطفی شما رو برطرف نمیکنه.این‌ لولوخانی که من شناختم اگرم بهت ابراز علاقه کنه برا زیر ...

چرا اینجوری داری نصیحتش می‌کنی اگه واقعا مرد خوبی باشه حتما اسی به چیزی رو پنهون میکنه مگه میشه شوهرت آدم خوبی باشه ولی نخواسته باشیش رابطه هم جزئی از زندگی و نیاز زندگی مشترکه خیلیا هستن رابطه همه شبه دارن ولی مشکلی ندارن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می بینی میگه دارم برات و سوپرایز همش منظورش شب

کل زندگی شوهرت همون شبه بدم میاد از اینجور مردا که کل فکر و ذکرشون همینه

دیپلم هم به زور گرفتم.پول دارم ولی شغل نه پول نقدی نه طلا و خونه

میدونی من کلیت صحبتای شما دو تا چیز رو حس کردم.

اول اینکه افسرده ای قطعا

با توجه به اینکه زایمان هم داشتی اخیرا و زندگیت و حست بهش هم اینجوریه طبیعیه و قطعا اولین کار باید بری دنبال درمان این موضوع

دوم اینکه همسرت علی رغم علاقه به شما اشتباهاتی در همسرداری داره که باید درست بشه. یکیش اجبار شما به روابط مکرر هست، اونم در ماه های اول بعد زایمان که میل جنسی در خانم ها خیلی افت میکنه. یکی باید ایشون رو متوجه کنه که زیاده روی نکنه چون دلزدگی میاره برای خانم. البته یه علت اینکه درخواست هاش زیاده حدس میزنم اینه که چون شما رغبت نشون نمیدی ایشون به لحاظ روانی راضی نمیشه و با دفعات بیشتر میخواد جبران کنه. ارتباط اگر باکیفیت باشه زمان بیشتری وقفه ایجاد میکنه

سوم اینکه چون از اول ازدواجت حق انتخاب نداشتی انقدر بیزاری. آدما طلا رو هم زورکی بندازن دور گردنشون حس میکنن قلاده است. علت این همه بیزاری با وجود نکات مثبتی که از همسرت گفتی همینه. شما چون مجبور شدی به انتخاب انقدر نفرت داری. شاید اگر همین مسیر رو تدریجی و با میل خودت اومده بودی الان احساساتت اینجوری نبود. البته بهت حق میدم کاملا. هیچی تو زندگی اندازه اجبار شخص من رو منزجر نمیکنه. اما با توجه به اینکه شوهرت مرد خوبیه و از اون مهمتر بچه هم داری باید بتونی به نحوی ذهنت رو مدیریت کنی و اثر اون شروع بد همراه با اجبار رو بذاری کنار و بعد تصمیم عاقلانه بگیری

در مجموع شما نیاز به مشاوره دارید هر دو. رابطه شما و حس شما قابلیت درست شدن داره و ارزشش رو هم داره. میدونم میگی نمیخوام اما وقتی فرزندت برات مهمه، مهمه که در جو خانوادگی سالمی هم بزرگش کنی. از طرفی خودت هم جوونی و لذت یه ارتباط آرامشبخش رو تجربه نکردی. واقعا حیفه که این رو از خودت دریغ کنی. شما یه مرد مسئولیت پذیر، علاقه مند و با محبت که محدودت هم نمیکنه در کنارت داری. میگی خانواده خوبی داره و جایگاه اجتماعی و ظاهرشم قابل قبوله. پس تنها دلیل این نفرت و بی علاقگی شما بد شروع کردنه. شما در سن ازدواج نبودی و چیزی به زور بهت دادن که نمیخواستیش. بهترین غذای دنیا رو وقت سیری به زور تو حلقت کنن بالا میاری. این داستان زندگی شماست. ولی الان قابل درست دنه. یه مشاور باتجربه و حاذق پیدا کن و ازش کمک بگیرید جفتتون

اسی اسکرین شات چی گفته شوهرت و کدوم صفحه هست؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17251703/%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%84%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D9%86%D8%B5%DB%8C%D8%AD%D8%AA-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%87?postId=399605832

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

ی مدت واسه این ک جواب پیام هاش عاشقانه ش ندم براش پست چرت و پرت علمی میفرستادم عشق میکرد همش میگفت ع ...

واقعا بی درک و بی شخصیته. از یه بابابزرگ بیشتر از این انتظار نمیره.

عزیزم‌ خودتم اشتباه میکنی‌کلا نباید جوابشو بدی و هیچی براش نفرست . وقتی میبینی شوهرت اینقدر سطح درکش پایینه و از پست علمی عشق میکنه و رابطه میخواد، نباید بفرستی. 

اگه خودت نخوای خودتو نجات بدی کسی دیگه نمیتونه کمکت کنه‌

واقعا رفتارای شوهرت حال به همزنه‌.

اگر دوسش داری خوشبخت ترینی خواهرم میگه من از حرکات شوهرم قند تو دلم آب میشه من این حسو تجربه نکردم ت ...

منم شوهرمو دوست ندارم موقع رابطه حالم ازش بهم میخوره متاسفانه آدم داغی هم هست ولی من دلیل دارم واسه دوست نداشتنم با رفتاراش با خودشیفته بازیش با بد دلی هاش کاری کرده ازش سرد بشم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
این خانوما اصلاً درک نمی‌کنن چون محبتی از طرف شوهر ندیدن اینا شوهراشونو دوست دارن شوهراشون سردن بعد ...

دقیقا بدم میاد ازش اوایل کم بود الان بعد۱۲سال دیگه متنفرم حوصله هیچ کس و هیچ چیزم ندارم فقط دوس دارم تنها باشم

میدونی من کلیت صحبتای شما دو تا چیز رو حس کردم.اول اینکه افسرده ای قطعابا توجه به اینکه زایمان هم دا ...

مهربون❤️

اینقدر اسی رو شیر نکنین بچه ها خدای نکرده طلاق میگیره اون باید بره زیر نظر مشاوره

عزیزم فعلا که آدمایی با افکار شما شیرش کردن چند سال بهش تجاوز جنسی بشه که اینقد حس نفرت جنسی و عاطفی داره. شماها این افکارو بهش تزریق کردین که زندگیشو حروم یه مرد سن بالا کرده 

ازدواج زوری

رابطه زوری 

بچه زوری

همه چی زوری

دوران برده داری به سر نمیاد تو ذهن شماها

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17251703/%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85-%D8%B1%D9%81%D8%AA ...

توی این تاپیک میگه ازش بدم میاد بعد توی چت می‌نویسی معین با دو تا چشم قلبی😍😍

واقعا بی درک و بی شخصیته. از یه بابابزرگ بیشتر از این انتظار نمیره.عزیزم‌ خودتم اشتباه میکنی‌کلا نبا ...

چیکار کنم دارم باهاش زندگی میکنم دوست پسرم نیست که بتونم جواب ندم 

توی این تاپیک میگه ازش بدم میاد بعد توی چت می‌نویسی معین با دو تا چشم قلبی😍😍

از معین خوشم میاد خواننده 

شوهرم ک معین نیست

دقیقا بدم میاد ازش اوایل کم بود الان بعد۱۲سال دیگه متنفرم حوصله هیچ کس و هیچ چیزم ندارم فقط دوس دارم ...

شما ۱۲ سال هیچ حسی بهش پیدا نکردی مادر من ۲۶ سال هیچ حسی پیدا نکرد اینا فکر می‌کنن با مشاوره و قرص می‌تونن عشق رو به وجود بیارن