2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 198340 بازدید | 2360 پست
درخواست دوستی کسی رو قبول نکن اونم تو پستای این شکلی. فضای مجازی پر از آدماییه که کمین کردن روی زنها ...

اتفاقا از دیشب هزار و یک مرد بهم درخواست دادن 

تقریبا همین باعث شد بیشتر از فکر طلاق درام

الان وضعیت چطوره ؟باهاش زندگی میکنی ؟خیلی از مردها اینجورین فقط قصدشون از زن رفتن مزدوج شدن رفع نیاز ...

من الان باهاش زندگی میکنم اصلا ادم هولی نیست ولی بشدت نادان ، و با همین احمق بودناش کل زندگیم به فنا رفت ، اقدام به طلاق کردم ، طلاقم نداد و چون بچه داشتم  تهدید میکرد نمیزارم بچه رو ببینی ،میدونستم این کار هم میکرد ،دیگه دارم زندگی میکنم باهاش خیلی از قبلش بهتر شده ولی به قیمت از دست رفتن جوانیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه ی جوونا که ریختن تو خیابون عرضه ی زندگی چرخوندن و متعهد بودن دارن؟؟ اگه دارن پس چرا وضع جام ...

باشه تو فکر کن جوونا بی عرضه و مردای سن بالا متعهدن. والا ۹۰ درصد مردای هول کوچه و خیابون سن بالا هستن 

اینجوری که پیرمردا به آدم زل میزنن ، پسرای جوون تر زل نمیزنن

کمتر کسی عاشق شوهرش هست

من و همسرم که قبل از بچه دار شدن بد نبودیم بعدش خیلی رابطمون بد شد من خیلی عصبی شده بودم و از همه چیزش بدم میومد حتی از صدای تخمه شکستنش

بعد که شیردهی تموم شد رفتم همزمان روان‌شناس و روانپزشک دارو گرفتم خیلی بهتر شدم

شما هم فعلا مشاور برو بعد که پسرت رو از شیر گرفتی برو دارو بگیر 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
خوب اسی گناه داره بدبخت دوسش نداری ۶سال چطور باهاش موندی الانم اگه راست میگی باشه میگی برات مهم نیست ...

باورم نمیشه بدون فکر کردن به سرنوشت اون بچه دارید یه زندگی رو به آتیش میکشید!!!! این خانوم اگه شوهرشو دوست نداشت باید قبل از بچه جدا میشد الان اون بچه چه گناهی داره وافعا؟؟!!

وای دیشب یکی از کاربرا خوندم به استارتر علنا میگفت کافور بریز تو غذای همسرت 😓😓

نکنی اینکارو ،وای خدای نکرده شنیدم خطر داره بعد اصلا خیلی کار اشتباهیه ،بخاطر همین میگم هر موضوعی رو هر کسی نمیتونه راهنمایی کنه

عزیزم شما خودت متاهلی؟ بچه داری؟؟ داری با حرفات کاری میکنی این خانم زندگی خودش و بچه اش رو خراب کنه، ...

به شما ربطی نداره من کی هستم و چجوری زندگی میکنم. اینجا هرکسی دیدگاهشو میگه و شما هستی که با افکار مردسالارانه این خانم رو به بدبختی تشویق میکنی تا سنش بره بالا و همین فرصت ازدواج مجددی که الان داره از دست بده. متاسفم برای خودتون و افکارتون که کارتون شده تهمت زدن و حمله کردن به کسی که افکار استعماری شما رو قبول نداره.

اسی اگه قرار بود با گوش دادن به حرف امثال شما خوشبخت بشه، باید چن سال قبل خوشبخت میشد چون چند سال با روش شما تحمل کرده و شوهرشو یه طرفه ساپورت جنسی کرده درحالیکه خودش حالش به هم میخوره از شوهرش.

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

خب نباید بچه میاوردی که الان طلاق عاطفی بگیری خودتو با بچه سرگرم کنی 

مگه چشه شوهرت دست بزن داره اخلاقش بده ظاهرش بده خیانت کار دروغگو خرجی نمیده چشه که تو ازش فاصله گرفتی؟

ینی اول که انتخاب شد دوسش نداشتی

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌