2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 198340 بازدید | 2360 پست
دوازده سال چیزی نیست طلاق بگیره بره با کی چرا طلاق بگیره مگه مریضه وقتی همسرش دوستش داره درد خیانت ...

مشکل بعضی خانما اینه که فک میکنن مرد هنر کرده اگه خیانت نکنه‌.

عزیزم، دلبندم، عزیزاااان گوش بدین:

خیانت نکردن نقطه مثبت نیس. شرط اولیه و مقدماتیِ شکل‌گیری زوجیته. اوکی؟

این خانم سالها از شوهرش متنفر بوده و حالش به هم میخوره از شوهرش. این مریضیه ازش جدا بشه؟ هر بار داره به زور بهش رابطه میده.

چرا اینقدر درک بعضی ها پایینه؟ چه ربطی به گوشت و گربه داره 😐

همین آدما دخترا رو میترسونن تا با مردای سن بالا وارد رابطه و ازدواج بشن و بعد هم هزار درد و مصیبت....

تازه الان شوهرش پیر نشده. ده سال دیگه که شوهرش پیر بشه و خود اسی جوون تر و پر از نیاز بشه، باید حالشو تماشا کرد

این ک ب مادرش گفتخ حق داره؟

حق داره ازت ناامید شده سربسته پیش مادرش درد دل کرده 

تکلیف تو با خودت روشن کن یا بمون بخاطر خوبی هاش دل به دلش بده یا برو جداشو پسرتم بده شوهرت آخر هفته ها پیش خودت بیاد اگر شرایط داری کلا پیش خودت نگه دار 

بچه ها مادر شاد زندگی گرم می‌خوان اینجوری به نفع پسرتم نیس 

فکر می‌کنی باقی زنا شوهرای عاشقی و موجه ای نصیب شون شده؟ البته که نه 

اگر احتمال داره به گناه بیوفتی خدای نکرده خیانت بکنی حتما جدا شو 

و اینکه مرغ همسایه غاز نیس فقط مرغ زیرکیه که بلده کاری کنه خوب به نظر برسه یعنی بهترین مرد دنیا هم به باگی داره چون زندگی نکردی باهاش فکر می‌کنی اون خیلی خوبه 

به کم خودت یا قانع باش یا از راه درست مسیرتو جدا کن بلاتکلیفی حق هیچکدوم تون نیس .

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خودت متاهلی؟ بچه داری؟؟ داری با حرفات کاری میکنی این خانم زندگی خودش و بچه اش رو خراب کنه، ...

خدا لعنت کنه همچین زنهایی رو همینه این همه طلاق زیاد شده این زنه باید گیر مردهای خیانت کار و زن باز و دست بزن بیفتن آدم بشن

حالتو میفهمم 

تنها نیستی  

ولی بازم خدارو شکر کن هر اشغالی هست دو رو و ده رنگ  و هفت خط نیست   

همین حس   انزجارتو منم ب بابای بچهام دارم  ولی با این تفاوت ک  اون  هفت خط روزگار هم هست  و جلو بقیه خوب بلده نقش بازی کنه   

چهره واقعیشو  خدا دیده و من 💔😑

بشین  زندگیتو بکن   دنیا دو روزه   درست نشه  تموم ک میشه ۰۰۰۰

عزیزم جدا کردن جا و رابطه نداشتن واقعا برا مردها غیر قابل قبول هست. عروس ما نه ماه جاش رو جدا کرد و با دخترش تو یه اتاق خوابید و الان با دادشم در حال طلاق هستند. زن و شوهر ممکنه دعوا کنند حسابی هم بهمدیگه فخش بدن ولی پیش هم باشند یا باهم در یک جا بخوابند میبینی بعد چند دقیقه دوباره اشتی میکنند. ولی جد خوابیدن و رابطه نداشتن باعث کینه و نفرت میشه. اگر پیش هم باشید حرف میزنید میتونی رامش کنی و از مشکلاتت بگی!! والا من هر موقع بخوام یکاری رو انجام بدم که میدونم همیچسرم موافق نیست از قبل با برنامه ای تو ذهنم هست میرم پیشش و ارو م اروم ذهنش رو اماده میکنم  وچند باری که مظلومانه و با دلیل بهش توضیح میدم وقبول میکنه

این افسردگی از ثانیه ای که عقد جاری شد با منه تا الان وقتی امضا میکردم میدونستم دارم سند مرگم امضا م ...

ای جان عزیزم چه روزای سختی رو گذروندی میدونم حالت خوب نیست کاش کنارم بودی و محکم بغلت میکردم🥺🥺🥹🥹

خوب اسی گناه داره بدبخت دوسش نداری ۶سال چطور باهاش موندی الانم اگه راست میگی باشه میگی برات مهم نیست بره با یکی دیگه و از خداته طلاقت بده پس شمارشو بفرس من یکیو میشناسم میکشونتش ب طرف خودش طوری ک فک نکنم دیگه براش مهم باشی خانمه دنبال ی مورد خوبه که باهاش ازدواج کنه شمام ک میگی همسرتون هم پولداره هم ظاهرو اخلاقش خوبه  این خانومیم ک من میگم اونقد ماهه ک فک نکنم هیچ مردی بتونه نه بگه بهش 

ببین من کاملا درکت میکنم ولی الان یه مادری

هر چیزی تو رابطه تو و همسرت تاثیر مستقیم روی پسرت داره روی خوشحالیش روی آیندش 

منم رابطه مامان و بابام همینه البته من بابام مقصره 

ولی به خدا من تا الان که 40 سالمه همش حسرت دارم حسرت مامان باباهای که با هم دیگه میرن پیاده روی که با هم عادی حرف میزنن

تو رو خدا این کار رو نکن با بچت .فعلا تحمل کن تا وقتی شیردهی تموم بشه برو دارو بگیر خیلی تاثیر داره

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
نامتعارف نه ولی خیلی اذیت میشم و درد میکشم نمیشه اینجا بگم میترسم ببندن تاپیک

آخی عزیزم عجب ،چی بگم والا 

خوب باهاش درموردش صحبت کن وشفاف و واضح از غمت و اینکه از زیاد بودن رابطه یا حالا مدلش و...که میگی باعث ایجاد درد واست میشه بگو ،وازش بخواه که رعایت کنه و حالت رو درک کنه 

رلبطه داریم فقط ایشون هر روز میخواد حتی الانم قبل اینکه برم سر کار هی میگفت امشب و فلان😭😭

خب شما نپذیر...اینکه هر روز هر روز باشه زن حق داره نپذیره و اذیت شه...باهاش حرف بزن بگو من نوزاد دارم و انرژی برام نمی مونه تو هم یه خورده خویشتن داری کن و درکم کن...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

مشکل بعضی خانما اینه که فک میکنن مرد هنر کرده اگه خیانت نکنه‌.عزیزم، دلبندم، عزیزاااان گوش بدین:خیان ...

اولا که بازم میگم اختلاف دوازده سال چیزی نیست که دلیل طلاق باشه احمقانیستبیشتر  شما متاهل شو بعد بهت میگم وقتی شوهرت رابطه بخواد دردش بیشتره یا محل نده بگه برو کنار و رابطه نخواد بالا منبرم نرو هنوز اینقدر به این نقطه نرسیدی ک اختلاف سنیشون باعث طلاق نیست چرت و پرت میگی