2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 135029 بازدید | 1826 پست

خانوم خوشگل به حرف هیچکس گوش نکن فقط برو مشاوره 

و اینکه زندگیتو بگیر تو مشتت شما تنها کسی نیستی که مشکل داره تو زندگیش بخاطر پسرت هم که شده قدر خودتو ک زندگیتو بیشتر بدون 

زنعموم ۱۱ سالش بود که عروسش کردن عموم هم کلی اذیتش کرد ولی صبوری کرد الان ۲۵ سالشه  و سه تا دختر داره و کل زندگیشو با عموم رو گرفته تو دستش 

کم نیار دختر خوب به خودت برس از بی تحرکی دربیا تو خونه ورزش کن اهنگ بزار برقص به چیزای منفی فکر نکن در لحظه زندگی کن و چیزای گرم بخور تا از این افسرگی بعد زایمان راحت بشی 

من خودم بعد زایمان طوری افسرده شده بودم که ناشکری میکردم همش میگفتم چرا ازدواج کردم چرا بچه دار شدم حتی پدر مادرمم نفرین میکردم ولی خودم جمع جور کردم و چسبیدم به زندگیم شما هم حتما برو مشاوره و خودتو و زندگیتو نجات بده به حرف های بی اساس و منفی یه سری کاربر اصلا گوش نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری بود اینجا تاپیک زده بود که عاشق شوهرش بود ولی شوهرش گفته بود طلاق بگیریم چون دوسش نداشت،پس ...

اره خوندمش 

شوهرش و درک میکنم 

اون مرده ک میتونه تصمیم بگیره 

مهم تر از همه بچه ندارن

دقیقا خاهرشوهر من40سالشع پسر بزرگش 24سالشع شوهرش پولدار خوشتیپ خوش اخلاق و همه چی تموممیگ من دیگ. نم ...

این جور آدما منظور از ساختنشون فقط یه چیزه

فکر میکنن زندگی فقط همونه خوشی زده زیر دلشون

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

رلبطه داریم فقط ایشون هر روز میخواد حتی الانم قبل اینکه برم سر کار هی میگفت امشب و فلان😭😭

فقط چون میدونه ازش فراری هستی اینجوری حریص شده همسرسابق من اونم همین بود فقط از سر حرص و لجبازی 

خیلی دلم میخواد این اتفاق بیوفتهارزومهبارها بهش گفتم

منم یه مدت وقتی سنم کم بود مثل شما میگفتم از زندگی فقط بچه هامو میخوام همش به شوهرم میگفتم جدا شیم با خودم میگفتم دوسش ندارم و ازش بدم میاد ولی الان که ۳۱ سالمه میفهمم چه روزای خوبی رو با بچه بازی حروم کردم اون موقع ها این رفتارارو میکردم شوهرم سکوت میکرد و روز به روز سرد تر میشد بهش میگفتم آرزومه عاشق یکی دیگه بشی و از زندگیم بری ولی الان که اخلاق خودمو تغییر دادم فهمیدم زندگی کنارش خیلی برام لذت بخش و شیرینه الان فهمیدم دوسش دارم و خدارو شکر میکنم همسرم سر بچه بازی های من زندگی رو بهم نزد، شماهم به خودت بیا همون بچه ای که میخوای خوشبخت شه اگه جدا شی یا باباش بره سراغ کس دیگه معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد تو این جامعه ی الان بچه ها احتیاج دارن پدر پشتشون باشه همیشه قرار نیست پسرت نوزاد باشه نوجوونی و جوونی هم داره اون موقع همین پسر تو روت وایمیسته میگه چرا با جدایی زندگی منو خراب کردی 

اره خوندمش شوهرش و درک میکنم اون مرده ک میتونه تصمیم بگیره مهم تر از همه بچه ندارن

ولی اون مرد نباید باهاش ازدواج میکرد اگ دوسش نداشت حالا دخترا رو به زور شوهر میدن مرد و که به زور زن نمیدن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

افسردگی بعد زایمان خیلی طبیعی هست و برو دکتر....قدرهمسرتم بدون .الان که همه لاشی و عوضی شدن....زندگی و به خودتو اون زهر نکن .دنیا ارزش نداره.مخصوصا الان که مسئولیت به بچه هم به عهده تون هست .زندگیتو با دستای خودت خرابش نکن .بهش بگو ببرتت پیش متخصص و افسردگیتو خوب کن

یعنی چی لج کردی هر کی هر راهنمایی میکنی گارد میگیری میگی نمیخوام رابطم درست بشه ، این همه خانم تو همین نی نی سایت هستن که با وجود بد اخلاقی ها و کتک ها و .خیانتها ی همسرشون دارن تلاش میکنن که زندگیشون و به خاطر بچه هاشون حفظ کنن ،اون وقت تو با وجود محبتها و مهربونیهای همسرت حتی حاظر نیستی یه لحظه هم به فکر درست کردن زندگیت باشی، عزیزم اکثر مردها مثل هم هستن فکر نکن شوهر مردم بهتر از شوهر تو هست اون عشق و عاشقی که تو نظر تو هست فقط و  فقط تو  قصه هاست پس بچسب به زندگیت خرابش نکن