2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277419 بازدید | 2359 پست
بخدا قسماز قسم خوردن بیزارم اما به جون پسرم که دلیل زندگیمه گفتممن حیلی خجالتی بودم اصلا تو جمع حرف ...

ای بابا گفتی و هیچ کس جدی نگرفته این خیلی مسأله رو متفاوت می‌کنه واقعا ، الان دیگه میتونم درکت کنم 

خب به نظرت الان چی کار میتونی بکنی که احساس بهتری پیدا کنی ؟ به اینکه شوهرت چی کار کنه یا نکنه فکر نکن 

به این فکر کن که نقش خودت برای اینکه احساس بهتری پیدا کنی و شرایط رو قابل قبول نگه داری چیه ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبتش روانیم میکنهحتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم هیچکس متوجه درد من نمیشه

ناراحت نشی ها ولی ببین تو باید شوهرت عین سگ کتکت میزد ازش حساب میبردی اون موقعه 

واقعا راسته میگن محبت زیادی حال آدما رو بهم میزنه کاش یه روزی یاد بگیره شوهرت چجوری باهات رفتار کنه که دلتو  نزنه

ای بابا گفتی و هیچ کس جدی نگرفته این خیلی مسأله رو متفاوت می‌کنه واقعا ، الان دیگه میتونم درکت کنم خ ...

بخدا نمیدونم 

تو هزار راهیم 

فقط داداشم جدی گرفت حرفم و 

سر من یک سال با خانواده قهر بود

الانم همش چه مستقیم چه غیر مستقیم میگه من‌پشتتم طلاق بگیر

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خب از کارای رو مخش بگو ببینیم چطوریه مگه موقع حرف زدن چیا میگه که حالت اینطوره

یه حرفی و هزار بار تکرار میکنه 

شوخی های بی مزه ی شوهر عمه ای میکنه

وایسا شات بدم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بخدا نمیدونم تو هزار راهیم فقط داداشم جدی گرفت حرفم و سر من یک سال با خانواده قهر بودالانم همش چه مس ...

راست میگه طلاق بگیرمردهای ایده ال زیادن 

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

عزیزم شاید شما اختلال شخصیتی داری حتما با مشاور صحبت کن اگر تو خانواده خشن بودی همیشه توهین تحقیر بوده ناخودآگاه شما مرد مهربون نمیپذیره 

جدام شی باز راه حلت نیست ریشه یابی کن علت رو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
صلوات فرستادم واسه امضات هیچکس نمیتونه دیگری و درک کنه

زنده باشی مرسی😘😘 گلم من خودم بارها اینجا همه جا گفتم متنفرم از رابطه و نزدیک شدن به شوهرم اصن چندشم میشه به زووووور خودم مجبور میکنم چشامو میبندم وباهر بدبختی بگذره ولی میدونم که مشکل از منه و باید حلش کنم. شما میگی چون ازدواجت به اجبار بوده اما من عاشقانه بوده حتی. یعنی میخام بگم فک نکن اگه ازدواج سنتی نمیکردی وضعت بهتر بود. تازه شوهرمن ذره ای از خوبیایی که شوهرتو گفتی رو نداره. اگه پولشو داری برو مشاوره وزندگیت رو بساز چون مطمعنا الان افسردگی بعد زایمان هم داری و اوضاع بدتر شده

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

فقط تورو بزور نشوندن سر سفره عقد ؟ اون مرد هیچ امیدی برا تشکیل زندگی نداشته ؟ الان چرا باید زندگیش خراب بشه؟ چرا بچش بی مادر بشه؟ 

اون بیزون خبر خاصی نیست دخترا اصولا عادتشون اونیکه محبت میکنه ازش خوششون نمیاد برعکس عاشق ادم های لاشی مغرور میشن بلانسبتت استارتر

به نظرم خوشی زده زیر دلت خیلی از زنا آرزوی همچین شوهری رو دارن

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!