2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 292006 بازدید | 2359 پست
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

دیگه هرچی باشه شوهرته نمیتونی هم باهاش زندگی کنی هم هرجوری دلت خواست رفتار کنی مجبور شده بره به مادرش بگه بهش فشار اومده بدتر هم خواهدشد

اون وقت که زن ۱۱ سال کوچکتر می‌گرفت باید فکر اینجاش رو هم میکرد

همسرشون مشکلی با این خانم نداره 

بهتر نیست بگید وقتی که ایشون به شوهر ۱۱ سال بزرگتر کرد باید فکر اینجاشم میکرد ؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه موقع خواستگاری میگم چرا بهش نگفتی گیریم اجبار خانواده رو داشتی ، به خودش چرا نگفتی ؟

بخدا قسم

از قسم خوردن بیزارم اما به جون پسرم که دلیل زندگیمه گفتم

من حیلی خجالتی بودم اصلا تو جمع حرف نمیزدم 

سنم کم بود

تمام توانمو  جمع کردم جلوی جمع پیش همه گفتم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

من دادگستری کار میکنم امروز یه مورد شکایت بود دختره با پسره 11 سال دوست بودن فرار کردن که خانواده ها ...

بله خیلیا فکر میکنن پسرایی که توسط دخترا انتخاب شدن الان خیلی خوبن 

اونا فقط بلد بودن مخ بزنن 

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

خیلی عذر میخام ولی داشتن بعضی چیزا لیاقت میخاد شما هم لیاقت همسرت رو نداری. هرچی بیشترازش میگی خودت بیشتر محکوم میشی.طبق گفته های خودت هیچ ایرادی این آقا نداره حتی محبت هم میکنه که خیلی کم پیش میاد توی مردا.

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

درسته ما جای تو نیستیم و نمیشه قضاوت کرد. ولی خوشی زده زیر دلتا، از محبت کردنش بیزاری؟ خیلیا همین رفتارای شوهرت ارزوشونه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
مگه چکار میکنه بدت میاد؟دزد ؟معتاده؟خانم بازه؟خلافکاره؟میزنه؟ جوری که کبود شی؟چشه مگه؟ یا شکاکه ؟

هیچکدوم 

کاش دلیل داشتم

حتما میرم

عزیزم همسرت باید حتما اخلاق بدشو که همش رابطه میخواد و بزاره کنار آدم بشه مگه زن چقد توان داره خودتم مدیریتش کن یهویی بهش شوک وارد نشه اول هفته ای سه بار بعدش کن هفته ای دو بار فقط رابطه زیاد تورو خسته کرده و باعث شده ازش فراری بشی.

خیلی عذر میخام ولی داشتن بعضی چیزا لیاقت میخاد شما هم لیاقت همسرت رو نداری. هرچی بیشترازش میگی خودت ...

صلوات فرستادم واسه امضات 

هیچکس نمیتونه دیگری و درک کنه