2777
2789
عنوان

شهریه مهددخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم گذاشته دیگ بعد بهم گف درباره شهریه حرف زدی باهاشون نگف ک من میدم حرفی نزد منم چیزی نگفتم

به پدرشوهرت زنگ بزن بگو پولشو ک ندادی شوهرت هم فقط باهات هم‌زیستی میکنه نه زندگی

پدرشوهر اخه به تو چه ک برای بقیه تصمیم میگیری وقتی پولش هم نمیخوای بدی

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

پول اون سه روز رو بده بچه رو از مهد دربیار اگه پدرشوهرت نداد

دوست دارم بره خیلی علاقه داره خیلی چیزام یادمیگیره بهتره براش اجتماعی میشه

تک فرزنده نیازداره بره

حس بدی میگیرم انگارخیلی سخته برام دیدم بلاکم کرده امروز مربی گف بایدپول بزنید بچتون سه روزه داره میا ...

بگو بگن از طریق پرونده بچه باهاش تماس گرفتن و موضوع باز نکن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

دوست دارم بره خیلی علاقه داره خیلی چیزام یادمیگیره بهتره براش اجتماعی میشهتک فرزنده نیازداره بره

با بچه میونش چطوره؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

عزیزم وظیفه پدر هست تامین کنه زن و بچه رو تعارف رو بزار کنار به پدر شوهرت بگو در مورد. شوهرت تا به فکری کنه .تعارف نکن بگو پول مهد رو باید بده اما نداده وقتی دیدی شوهرت اخلاقش اینه چرا پای یه بی گناه رو به دنیا باز میکنید 

سلام تاپیکاتو خوندم چه قدر تو این زندگی ناراحتی. درستش کن یا برو این زندگی با این همه غصه ادامه دادن نداره بشین با شوهرت حرف بزن قبول کن هر دو مقصرید ببین درست شدنی هستید یا نه. 

عزیزم وظیفه پدر هست تامین کنه زن و بچه رو تعارف رو بزار کنار به پدر شوهرت بگو در مورد. شوهرت تا به ف ...

یکاریش میکنم دیگه

بخدا من باهمین ک شاغل نیسم ولی بچم کمبودی نمیذارم داشته باشه هرطوربشه میخرم براش خانواده خودموشوهرمم کمک میکنن

سلام تاپیکاتو خوندم چه قدر تو این زندگی ناراحتی. درستش کن یا برو این زندگی با این همه غصه ادامه دادن ...

درست نمیشه تاالانم ب امید درست شدنش تحمل کردم 

ن دل موندن دارم ن پای رفتن