2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277419 بازدید | 2359 پست

حدود ۱۰ صفحه از تایپیک رو خوندم، به نظر من مشکل شما شوهرتون نیست، شما افسرده و بی انگیزه هستید، فکر می کنید اگر طلاق بگیرید حالتون خوب میشه ولی حس من میگه نه تنها حالتون خوب نمیشه، بلکه بدتر هم میشید، افسردگی تون بعد طلاق هم ادامه دار میشه ولی با یک تفاوت که این بار به قول خودتون شوهری ندارید که بخواد یه ریز بهتون محبت بکنه، تنهایی هم به مشکل افسردگی تون اضافه میشه!

سعی بکنید بدون طلاق و جدایی، بلکه در کنار همسر و تحت حمایت ایشون درمان بشید.

با تعریف هایی که کردید همسرتون علاوه بر شوهر میتونه دوست خوبی هم براتون باشه، مثل یک دوست در مورد مشکلاتتون باهاش صحبت بکنید و ازش برای درمان کمک بگیرید. از یه سری تغییرات کوچیک که حالتون رو خوب می کنه شروع بکنید، شاید اولش زورکی باشه ولی مطمئن باشید یواش یواش حس خوب میاد سراغتون

به خاطر پسرتون مجبورید تمام راه هایی که زندگی و روحیه تون رو نجات میده امتحان بکنید، طلاق رو بذارید آخرین مرحله که ان شاءالله هیچ وقت نیازی بهش نباشه

ناراحت نشی ها ولی ببین تو باید شوهرت عین سگ کتکت میزد ازش حساب میبردی اون موقعه واقعا راسته میگن محب ...

دلم واسه شوهرش سوخت

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بچم خودمو سرگرم کردم دیگه حرف طلاق نمیزنم ولی قطعا نمیتونم هر شب باهاش رابطه داشته باشم مثل ق ...

ببین عادیه و بخاطر هورمون هاست و به مرور درست میشه

تازه ما که عاشق هم بودیم و لیلی و مجنون از شوهرم متنفر شدم 

الان یکم بهتر شدم

دیگه ازش متنفر نیستم 

البته اینم بگم همه اینطور نمیشن اطرافیانم حتی رابطشون بعد بچه بهتر شده

به نظرم دلیل اصلیش فشار روی زن هست و اونا کمکی دارن

میگی که وضع مالیش خوبه پس کمکی بگیر

عزیزم شاید شما اختلال شخصیتی داری حتما با مشاور صحبت کن اگر تو خانواده خشن بودی همیشه توهین تحقیر بو ...

در ادامه بگم الان من بادهمسرم این مشکل دادم وقتی باهاش خوبم احترام میزارم تمام توانمو میزارم یکسره توهین سردی اذیت آزار داره

وقتی دیگه خسته میشم متنفر هزش و میگه ام جدا شیم میگ نه بخدا جبزان میکنم امتحان کردم متاسفانه خوش اخلاق ک هستم ذات خودم خوش اخلاق اون باشم از من خوشش نمیاد اما بداخلاقی تندی کنم برخلاف میلم خوشش میاد علتشم اینه پدر و مادرش اینجور بودن و متاسفانه پسرم یکسره شاهد دعوای ماست ‌...الان همسر من خودشیفته ست شمام شاید همونی..

من تنها راه حلی ک برا شما یافتم اینه در هر کار رضایت خدا در نظر بگیر

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عزیز دلم سلام 😇

اول تبریک میگم بابت تولد فرزندت 

توی نظرات خوندم که نوشته بودید دوست دارید پسرتون خوشبخت شه ، 

اولین گام برای حس امنیت در فرزند ما و اینکه دلبستگی ایمن شکل بگیره ، محیط و جو گرم تو خونه و ابراز علاقه بین پدر و مادر هست .و خوشبخت شدن پسرتون بدون وجود دلبستگی ایمن خیلی سخته 

بنظرم بخاطر "فرزندتون" و آینده ش حتما  باهم به مشاور مراجعه کنین ، شما و همسرتون، شاید از این میزان حس ناراحتی که نسبت ب ایشون دارین کم بشه و اون صمیمیته شکل بگیره

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎