2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206432 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

اسی میفهممت ولی اینجوری پیش بری آخرش خیانت همسر و طلاق هست ..شما از اول وقتی قبول کردی حالا بل اجبار

چرا باردار شدی ..؟؟مسخرس میگی دست خودم نبود

الانم اگه همسرت خوبه خرجت میکنه و هواتو داره 

چرا داری خراب میکنی همه چیزو

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خب اشتباه کردی چرا برگشتی اگه نمبخاییش جدا شو برنگرد تو خونش هم تکلیف اون معلوم میشه هم خودت تا کی ت ...

دیگه الان میترسم بخاطر پسرم 

قبلش محکم تصمیم میگرفتم 

الان خام وبی تجربه ای ده پونزده سال دیگه پرازتجربه میشی وحسرت میخوری به این روزات که کاش زندگیمو سخت نمیگرفتم.کاش اعصاب مو سرچیزای بیخودبهم نمیریختم کاش عقلم به قدعقل الانم میرسیدوزندگیمودوست میداشتم... کاش باشوهرم خوب تامیکردم بهش محبت میکردم.کاش کاش کاش کاش..دخترجان زندگیتو سفت بچسب وبرای بهترشدنش تلاش کن .نشین فقط غصه بخور.ازغصه خوردن دردی دوانمیشه.کوشش کن ومشکلاتتوحل کن.تادیرنشده برای خودتو شوهروبچه ت دنیای قشنگی روبساز.خیلیاشاید توی اطرافت منتظرن تا زندگیت بهم بخوره.نذاراین اتفاق بیفته

بنظرم افسردگی بعد از زایمان گرفتی  فک میکنی چند درصد از ادما یه عشق دو طرفه دارن 

همین که ارامش هست 

امنیت هست به نظرم ۸۰ درصد یه زندگی سالمه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بنظرم افسردگی بعد از زایمان گرفتی فک میکنی چند درصد از ادما یه عشق دو طرفه دارن همین که ارامش هست ا ...

من نه ارامش دارم نه امنیت 

نمیشه همه چیز و گفت ولی همه ی روابط ما کمتر از تجاوز نبوده