2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206368 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قلبت کی عزیزتر شده از من

کی اومد که بدت اومده از من

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

عزیزم شما چون مطمئن هستی که اون دوست داره و خیانت نمیکنه میگی برام مهم نیست.ولی وای از روزی که بفهمی ...

قدر عافیت رو نمیدونه...

زمدگی بهش میفهمونه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یکم شیر دوشیده بودم ولی اونم نخورده خوابیده یکم درد من یکی دوتا نیست شیر نمیخوره هر چی هم بخوره بالا ...

پسر من وقتی بچه بود خیلی رفلاکس داشت، حتی دکتر براش سونو در حال شیردادن نوشت ، که انجام دادیم ، آخرش فقط گفت موقع خواب سرش از بدنش کمی بالاتر باشه ، تا کم کم رفلاکس خوب بشه ، که بعد گذشت زمان خوب شد

هیچکس جز پسرم

بند اومدن رهِ مهر

این جور نیست؟!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

فکر کن این موضوع ک خصوصی ترینه

میفهمم

منومادرشوهرم ایناهمسایه دیواربه دیواریم‌و‌همسرم کمش هرروزسه بارمیره خونشون نه برای مهمونی مثلا آچاری چیزی بگیره یاهمچین چیزی ولی تواین چندساله هیچوقت نزاشتیم بفهمن رابطمون چجورپیش میره تابه حال بامامانم راجب زندگیم حرف نزدم

من اصلابه همسرت حق نمیدم برای این کارافتضاحش

چی?

انسداد عشق با ایشون 

فکر کن این موضوع ک خصوصی ترینه

میفهمم

منومادرشوهرم ایناهمسایه دیواربه دیواریم‌و‌همسرم کمش هرروزسه بارمیره خونشون نه برای مهمونی مثلا آچاری چیزی بگیره یاهمچین چیزی ولی تواین چندساله هیچوقت نزاشتیم بفهمن رابطمون چجورپیش میره تابه حال بامامانم راجب زندگیم حرف نزدم

من اصلابه همسرت حق نمیدم برای این کارافتضاحش