2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
منم رفتم نگاه کردم الان 🤦🏻‍♀️احساس می‌کنم از ایناس که شوهرش بهشون محل نمیده میان اینا واسه عقده گش ...

صاحب تاپیک هم همینطور یه دختر عقده ای یه چت از خودش و شوهرش تو همین جا گذاشته شوهرش گفته غذا چیه اینم  گفته هیچی شوهرش گفته دستت درد نکنه عشقم هی قربون صدقه زنش میره زنش هم هی ضایع ش میکنه

صاحب تاپیک هم همینطور یه دختر عقده ای یه چت از خودش و شوهرش تو همین جا گذاشته شوهرش گفته غذا چیه این ...

کی گفت دست درد نکنه عشقم؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم مشکل دارِ این رابطه شمایی

برو خودتو درمان کن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
عزیزم شما بعد زایمان افسردگی گرفتیبدنتم سردی کرده سعی کن گرم کنی خودتوعسل و پیاده روی مویز نخود آبگ ...

بعد جی میشه

آره اتفاقا کامنتت رو تواون تاپیکه دیدمکه گفتی بخاطر ازدواج استرس داری🤕من گفتم آخه سنی هم نداری دوست ...

یادم نیس

ولی اره یه ماهه درگیر این خواستگارم

یکماهه تحمل کردم بازم میگم نه

اما در کل دوستات پدر مادر روشنفکری دارن نه مثل من بدبخت

دور اطراف من دخترا از ۱۵ سالگی ازدواج میکنن

الان من تو چشم شون پیر دیده میشم

😔😔

مادر شوهرت راست میگه بدرد زندگی نمیخوری فکر میکنی فیلم هندی 

همه قراره باعشق ازدواج کننن با یه شاهزاده 

حیف شوهر و مادر شوهرت 

اینبار گفتی طلاق بگه بفرما ببینم حالت باز همینه یا نه

خب نده بچتو بردار برو خونه بابات تا هفت سالگی برای شماس تمکین نکن بزار تکلیف زندگیتون مشخص شه

قبل بچه  سه بار رفتم خونه بابام بعد برگشتم

هر کاری میکنی تن نده ب ازدواج اجباری

همسرت مجبورت کرد برای ازدواج یا نه ایشون فقط خواستگار بود و خانوادت مجبورت کردن؟

اگر خانوادت مجبورت کردن همسرت تقصیری نداره، خواستگاری کرده و جواب گرفته، می‌دونم حق داشتی با کسی که خودت انتخاب می‌کنی ازدواج کنی اما همسرت هم حق داشته با کسی ازدواج و زندگی کنه که دوستش داشته باشه اما همسرت از نعمت دوست داشته‌شدن محروم شده.

از دید خودت، تنها قربانی این ماجرا خودتی اما همسرت حتی بیشتر از شما قربانی شده.

الان با نفرت چیزی حل نمی‌شه، مشاوره برید و به خودتون فرصت بدید برای زندگی بهتر.

مادر شوهرت راست میگه بدرد زندگی نمیخوری فکر میکنی فیلم هندی همه قراره باعشق ازدواج کننن با یه شاهزاد ...

کاشکی طلاقم بده راحتم کنن