2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
حتما هم با ا ین چیز ها که تو گفتی روحش خیلی شاد هست

فگر کرد خوشبخت میشم 

معمولا هم بعد ازازدواج درست میشن 

من روز ب ر ز بدتر میشم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیاقه ش نه چیز خاصی هست نه ایراد خاصی داره

افسردگی بعد زایمان داری گلم میگذره نگران نباش عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
کلا بیش از حد مؤدبه با خانوم صدام میکنه یا میگه عزیز وای من مجرد ک بودم چقد عزیز گفتنو مسخره میکردم

جدی میگی 😐 کاش همون بله نمیگفتی همسرتم با عشق ازدواج کرده بود الان خوشبخت میبود تو هم یکی مثل خودت یه آدم سرد پیدا میکردی که کار به کارت نداشته باشه 

کاربری دست دو نفره

ن بچه هاخوشحالن؟چی شد بچه دوم اوردی بعد بچه بهتر شدید یا بدتر

4سال

2سال اره خوبن باهم بازی میکنن

از اول دلم باهاش نبود 

بعدم عاشقش شدم بعدم بهم خیانت کرد یعنی در حد پیام

کمی دلسرد شدم گفت دیگه تکرار نمیکنم و ببخشید و از این حرفا اوایل خیلی برام مهم بود بعد دیدم خودم اذیتم بخاطر دل خودم بخشیدم، ما مشکل باروری داشتیم یهو باردار شدم،بعدم خوب بود تا بارداری دومم ناخواسته شد دوباره با دوستش چت کرده بود اره فلانی خوبه باید بریم سروقتش خلاصه حرفایی زده بودن که نمی‌تونستم باور کنم اینجا هم قابل گفتن نیست عین ابر گریه میکردم اون شب آرزو کردم خودم بچم که تو شکممه بمیریم بحدی ناراحت بودم. الان که فک میکنم چجوری دووم آوردم و اون شب چیزیم نشد فقط بچم خودشو بشدت تو دلم سفت کرده بود 

با شوهرم حرف زدم اول نمی‌دانست چرا ناراحتم و گریه کردم بعدم که فهمید نشست گریه کرد قسم خورد بخدا فقط حرفه من تورا بدنیا عوض نمیکنم وووووو الانم دوباره بعد دوسال مجدد با یک شماره مجازی داره چت می‌کنه معلوم نیست طرف چیه کیه چکاره هست عکس دختر نتی براش می‌فرسته و اینا باز بهش گفتم چرا بلاکش نمیکنی اول گفت بلاک نمیشه بهش گفتم دروغ نگو ،خودم براش  بلاکش کردم بعد دیشب دیدم از بلاک درش اوردهدیگه بروش نیاوردم خیلی خستم بحدی که حوصله بحث کردن و اینا رو هم ندارم قبلش بازم نشست باور کن من دوست دارم اینا برام مهم نیست منم حاضر نیستم تو دخترام رو با کسی که نمی‌شناسم عوض کنم ولی خوب دله این حرفا که حالیش نیست چجوری باور کنم چیزی بینشون رخ نده چجوری باور کنم بازم دوستم داره دنبال امنیتم،ارامش ذهنی ،روحی،جسمی همه چی با کسی هم نمیتونم صحبت کنم تا حالا به خانوادم هم از مشکلاتم نگفتم نمیدونم پشتیبانم میشن یا روبه روم میاستن از این که پشتم نباشن میترسم واسه همین نگفتم که لااقل بیشتر از این نشکنم 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

شما میگی فقط شیر خودت میخوره بچه ۴ ماه از ظهر تا الان گشنه هست ؟؟

یکم شیر دوشیده بودم ولی اونم نخورده 

خوابیده یکم 

درد من یکی دوتا نیست شیر نمیخوره 

هر چی هم بخوره بالا میاره

اسی توروخدا فقط یه ثانیه عکسشو بزار ببینیم چجوره که اصلا خوشت نمیاد

اگر دوست داری ایدی بده تلگرام بفرستم 

یک عکس سر پروفایلش هست که غیر واضح هست میتونم بفرستم

ازدواج اول من دقیقا اینطور بود 

از اول اجبار پدرم ، ینی با گریه بله دادم 

بعد از ۵ سال زندگی مزخرف ، منم مثل شما براش دنبال دوست دختر میگشتم ، توی تمام رابطه هامون گریه میکردم 

بعد از ۵ سال با کلک منو باردار کرد 

ولی من سریع سقطش کردم و بعد از اون سقط دیگه زیر بار زندگی باهاش نرفتم تا طلاقم رو گرفتم 

من میفهممت