2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
فکر نکن ماها گل و بلبلیم.من یه دختر نوزده ساله دارم که اخلاقاش پیرم کرده .هر کی به نحوی از زندگیش شا ...

عزیزدلم اگر دوست داری درد و دل کنی من گوش شنوا هستم 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشی زده زیر سرت وقتی هواتو داره😐😐😐

کدوم خوشی؟ یعنی شما به این زندگی من که هر ثانیه ممیمرم  زنده میشم میگید خوشی؟

صفحه های اول حق رو به شوهرت دادم 

ولی حق داری ابراز علاقه زیاد وقنی طرف رو نمیخوایی و بزور باهاش ازدواج کردی فرقی با کتک نداره 

به قول خودت تجاوز پشت تجاوز، کدوم آدم عاشق حق انتخاب رو از معشوق میگیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
قیاقه ش نه چیز خاصی هست نه ایراد خاصی داره

اسی جون سلام 

خاستم تجربه خودمو بگم من عاشق پسر داییم بودم براش میمردم ولی پسر عمم که حالم آرش بهم می‌خورد اومد خاستگاریم خدا منو ببخشه خیلی بدم میومد ازش اصلا نگاش میکردم حالت تهوع میگرفتم ولی شرایط جوری شد که جواب بله دادم باورت میشه اصلا دوستش نداشتم  رابطه فقط از طرف اون بود وقت رابطه فشارم میفتاد وحالم بد میشد مرگمو هرروز میدیدم از تک تک حرکاتش حالم بد میشد کاریم نبود  ولی چون تو فاميل برام افت داشت نتونستم جدا شم بعدم بچه دار شدم اول دخترم دنیا آورد دیدم مرد بدی نیست بچمونو خیلی دوست داره  یواش یواش افتاد دنبال کار ازم معذرت خواست که نتونسته مسافرت ببرتمون  خیلی طول کشید ولی به خودم اومدمدیدم دوستش دارم خیلی از خوبیهاشو نمیدیدم ولی بعد فهمیدم چقدر مرد درستو وحسابیهه خوش اخلاقه  زحمتکشه بمیره دروغ نمیگه  اهل هیچی هم نیست  الان ی پسرم داریم ووقتی به اون سالا فک میکنم  میگم خلی چلی چیزی بودم  خودتو بسپر به زمان سعی کن خوبیهاشو ببینی  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

تازه باور کن تو ۸۰ درصد زندگی ها عشق نیست  همه میسازن باهم حالا به هر دليلي 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
صفحه های اول حق رو به شوهرت دادم ولی حق داری ابراز علاقه زیاد وقنی طرف رو نمیخوایی و بزور باهاش ازدو ...

التماسش میکردم طلاق بده بخدا

اسی جون سلام خاستم تجربه خودمو بگم من عاشق پسر داییم بودم براش میمردم ولی پسر عمم که حالم آرش بهم می ...

دخترت حالش خوبه؟

سلام عزیزم 

کدوم خوشی؟ یعنی شما به این زندگی من که هر ثانیه ممیمرم زنده میشم میگید خوشی؟

چت اسکرینتون رو خوندم خیلی مودب صحبت کرده بود 

الان جدا شی والا خودت پشیمون میشی بیرون خبری نیست بفکر پسرت باش 

کاربری دست دو نفره

چت اسکرینتون رو خوندم خیلی مودب صحبت کرده بود الان جدا شی والا خودت پشیمون میشی بیرون خبری نیست بفکر ...

کلا بیش از حد مؤدبه 

با خانوم صدام میکنه 

یا میگه عزیز 

وای من مجرد ک بودم چقد عزیز گفتنو مسخره میکردم