2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206485 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی کتاب و مقاله و ویدیو میبینم فقط درباره ی تربیت و نگه داری از پسرم

برای خودت هم مطالعه کن. پسر شما به صورت مستقیم ازت تاثیر میگیره. پس برای خوشبختیش اول خودت باید حالت خوب باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خواهشا از این نظرات ارزشمندتون تو سایت عمومی نزارین یکی میاد میخونه ابروی ما دخترا میره فکر میکنن هم ...

مثال زدم عزیزم کنایه بود وگرنه کدوم احمقی عاشق بوی گند جورابه 

منظورم این بود که از تک تک کاراش خوشت میاد و همه چیزشو دوس داری 

دیدی مثلاً میگن حتی اون بالشتی که سرتو روش میذاری رو دوس دارم؟ منظورم اینه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تو این چند سال چرا عوض نشدم؟

چون هنوز سنت کمه .بزار سی و رد کنی بعد به حرفم میرسی

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

من سی و  دو سالمه 

گرم و سرد چشیدم 

اره طلاق بگیر و برو ادما ی بار زنذگی میکنن 

برو با پسرایی ک مدل جدید ایفون رو ایفون مییگیرن 

بسرایی ک از ایموجی استفاده نمیکنن 

خودشون ایموجی ان 

برو برات ریخته 

پسرایی ک زناشونو تو مهمونی و پارتی میبرن و باهم مشروب میخورن خوب اونا دیگه شبیه بابا بزرگا نیستن 

اره برو پیش اونا اونا خوبن 

شوهرت ک محبت میکنه بده 

تو باید کاسه گدایی محبت دستت باشه 

میدونی چرا دوستش نداری چون حتی ی بارم نخواستی اصلا ببینیش 

شوهر من ۴۰سالشه هیچ وقت گوشی لمسی نداشته ک بخواد ایموجی بفرسته با خون دل گاهی رد کردیم 

ولی شوهرمه 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
من سی و دو سالمه گرم و سرد چشیدم اره طلاق بگیر و برو ادما ی بار زنذگی میکنن برو با پسرایی ک مدل جدی ...

اره اینا اقتضای سنش هست متاسفانه بعد سی سالگی کم کم متوجه میشع امیدوارم که زندگیش رو تا اونموقع حفظ کنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بهش میگم نکن فکر میکنه ناز میکنم

الان نمی‌فهمی ولی یه روزی  از دستش دادی که دیگه برگشتی نداشت اونوقت میفهمی برات مهم بوده ولی تو نمیدیدیش.نگو نه بره عین خیالم نیست چون هنوز تو اون عمل انجام شده قرار نگرفتی.

الان نمی‌فهمی ولی یه روزی از دستش دادی که دیگه برگشتی نداشت اونوقت میفهمی برات مهم بوده ولی تو نمید ...

هیچوقت ب مرگش راضی نبودم 

اما قلبش مریض بود آنژیو کرد 

ته قلبم ناراحت نبودم

😔😔😔😔

بیا امشب امتحان کن ی لبخند بهش بزن 

اگه از محبت زیادیش بدت میاد بهش بگو من خیلی محبت کلامی دوست ندارم خودت بساز زندگیتو ک پسرت خوش بخت بشه 

اینکه بشینی شوهرت بره زن بگیره بچت میشه بدبخت ن خوشبخت 

خوش بخت بچه ای ک خانواده سالمی داشته باشه 

پس امشب بیا امتحان کن ی لبخند بزن بهش 

صورتشو ببوس بگو کار استباهی کردی با مادرت صحبت کردی 

بعد زایمان ادما فرصت میخوان م خودشونو پیدا کنن 

بسم الله بگو شیطونو دور کن 

تو خیابون شوهر نریخته کثافت ریخته

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص