2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
عزیزم گوشی که دستت هست به جای رفتن تو اینستا و شبکه های اشغال و مقایسه کردن با زندگی خودت یکم مطالعه ...

کلی کتاب و مقاله و ویدیو میبینم فقط درباره ی تربیت و نگه داری از پسرم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنی که تحمل کنی ؟بچه دارید؟

منم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم یه پسر داریم ،دوساله خون منو کرده تو شیشه باید بازم بچه دار شیم ،نمیدونه من دارم روانی میشم تا پسرم بزرگ شه طلاق بگیرم ازش

عزیزم گوشی که دستت هست به جای رفتن تو اینستا و شبکه های اشغال و مقایسه کردن با زندگی خودت یکم مطالعه ...

دقيقا منم حس ميكنم شوهرش اكه يه مدت محلش نده نه كه بكم ازش خوشش ميادا ولي اين حسهاي بدش كم ميشه الان ميكه همش اويزونه بذار يه مدت سرد و بي محل بشه 

مطمئنی لیسانس روانشناسی داری تو!راهکارت اصلا شبیه یه آدم‌ تحصیل کرده نیست

چه راهکاری دادم من !؟ راهکار دیدی تو از من ؟ 

میگم ناهار و شام بده به اون بدبخت راهکاره بدیه ؟ 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

منم دقیقا همین کار میکنم خودم نمی خوابونم بچه رو

میفهمم عزیزم کاملاً درک میکنم 

میگن آدم هر شب نون تو ماست بزنه بخوره ولی تو بغل کسی باشه که عاشقشه 

نه اینکه تو سواحل کارائیب پیش کسی که دوسش نداره باشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

حتما و حتما هر دوتون به مشاوره زوجین مراجعه کنین باهم پیش یه روانشناس برید کمکتون میکنه ابعاد جدیدی براتون از همدیگه باز میکنه و خواسته هاتون رو که خودتونم نمیدونین چی هست براتون باز میکنه و از طرف مقابل طلب میکنه براتون 

میفهمم عزیزم کاملاً درک میکنم میگن آدم هر شب نون تو ماست بزنه بخوره ولی تو بغل کسی باشه که عاشقشه نه ...

دقیقا 

پول هست ولی اصلا نه دوست دارم خرج لباس کنم نه چیزی 

فقط برای پسرم خرج میکنم 

چه راهکاری دادم من !؟ راهکار دیدی تو از من ؟ میگم ناهار و شام بده به اون بدبخت راهکاره بدیه ؟ 😂

میپزم ۶۰ درصد مواقع 

منم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم یه پسر داریم ،دوساله خون منو کرده تو شیشه باید بازم بچه دار شیم ،نمیدونه ...

واسه من میگه خیلی دور شدی بعد بچه دیگه بچه نمیخوام 

لعنتی الان یاد گرفته باید جلوگیری کنه

خواهر من سه جلسه رفته فداتشم مشاور هم نمیتونه براش کاری کنه تو زندگی عشق نباشه انگار هیچی نیست به قو ...

خواهشا از این نظرات ارزشمندتون تو سایت عمومی نزارین یکی میاد میخونه ابروی ما دخترا میره فکر میکنن همه دخترا مثل همن ! بوی جوراب !!!! 😂 🥴

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دقیقا پول هست ولی اصلا نه دوست دارم خرج لباس کنم نه چیزی فقط برای پسرم خرج میکنم

من یه همکلاسی داشتم خواستگار براش اومد از همون بار اول که چایی برد میگفت دستاش چقد خوشگل بود در این حد عاشق پسره شد الانم ماشاالله زندگیشون عالیه چون همو دوس دارن 

وقتی کسی رو دوس داشته باشی حتی اخلاق گندش هم برات خوشاینده ولی وقتی متنفر باشی کوچکترین اشتباهش بدترت میکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دقیقا پول هست ولی اصلا نه دوست دارم خرج لباس کنم نه چیزی فقط برای پسرم خرج میکنم

احتمالا شما دچار افسردگی شدید هر دلیلی میتونه داشته باشه 

اول فکر کردم وضع مالیتون خوب نیست 

حالا که میگی خوبه پس هزینه مشاوره خانواده  برای زندگی خودت و شوهرت و بچه ات ضروریه 

چون فاصله گرفتن پدرومادر به بچه آسیب فراوووون میزنه 

به فکر خودت نیستی به فکر بچه ات باش 

اینجور نمیشه زندگی کرد که