2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم حرفتون ولی یسری مسائل رومیشه حل کرد الان ک ب ابنجارسیده بایدحلش کرد ن فرارمن میتونم طل ...

عشقم درست کردن بحثش جداست 

شما هم همسرتونو نمیخواستین؟ منظورم عاشقش نبودین؟ خب صد در صد بودین حالا شاید مثلاً اخلاقش رفتارش اونجوری که شما می‌خواستین نیست که اینم به قول شما قابل جنگیدنه ولی خدایی زندگی با کسی که هیچ حسی بهش نداری مرگ تدریجیه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

اگه خیانت کنه برات اهمیتی نداره؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

۴ ماهشه پسرم وای بمیرم از ظهر مادرشوهرم برده پیش خودش دلم داره میترکه چجوری طلاق میگیرن بی بچه

فکر کنم رفتار شوهرت متعادل نباشه برات 

زیادی محبت میکنه انگار آویزونه 

زیادی توجه میکنه حس خفگی میکنی 

هر چیزی اندازه داره باید اونم بره مشاوره

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
حداقل دارع خرجه خودتو بچتو میده یه شام برا بدبخت بپز ! مث پرنسسا فقط لم دادی ! خدا بده شااااانس . حا ...

مطمئنی لیسانس روانشناسی داری تو!

راهکارت اصلا شبیه یه آدم‌ تحصیل کرده نیست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عشقم درست کردن بحثش جداست شما هم همسرتونو نمیخواستین؟ منظورم عاشقش نبودین؟ خب صد در صد بودین حالا شا ...

میفهمم ولی ببین الان شرایطشو نداره منطقی فکرکنه شرابط اینطوری بنظرت میشه کاری کرد؟ من جای ایشون نیستم میدونم توجایگاه خودش شرایط سختی داره ولی اگربخواد یخورده حجم فشارروکمترکنه بنظرم بره مساوره

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اصرار هم كنه ادم در خفا قرص ميخوره

یه سال قرص دوسال قرص ده سال قرص 

شوهره نمیگه بیا بریم دکتر ببینیم چرا حامله نمیشی ؟

نمیشه که 

بعد جالب اینجاست تو این مملکت گوه همه چی علیه مرداست و زنا حق اعتراض ندارن ، یادمه همه فامیل حقو میدادن به شوهر خواهرم 

میگفتن خب شوهرته دیگه حق داره بچه دلش میخواد موظفی براش بیاری 

هیچکس نمی‌فهمید خواهرم چی میگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلا و ابدا

عزیزم افسردگی نداری؟🥲

فکر کنم رفتار شوهرت متعادل نباشه برات زیادی محبت میکنه انگار آویزونه زیادی توجه میکنه حس خفگی میکنی ...

دقیقا 

از ثانیه ی اول ک هست آویزونه تا اخر

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

دقیقا از ثانیه ی اول ک هست آویزونه تا اخر

خب منم بودم حالم بد میشد از این رفتار 

بایدمشاور خوب پیدا کنی و این رفتارشم به مشاور بگی که راهنماییش کنه 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
یه سال قرص دوسال قرص ده سال قرص شوهره نمیگه بیا بریم دکتر ببینیم چرا حامله نمیشی ؟نمیشه که بعد جالب ...

خب الان شما ميكيد چي كنه؟ كاملا مشخصه ايشون عاشق فرزندشونه در صورت طلاق نهايت شايد تا جند سال پيشش باشه شما به نظرت چي كنه اون طفل معصوم چي ميشه؟؟