2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
اره اخلاقای خوب کاریه ب فکر راحتی منه جز در موارد محدود که ب فکر خودشه هر کاری میخواد بکنه اجازه میگ ...

بابا بخدا خيليا شوهرشون خرجي نميده هر روز با اين زن اون زنه اذيت ميكنه سعي كن رو خوبيهاي شوهرت تمركز كني

ميكه از روز عقد خوشش نميومده خب زنش نميشده خانواده حتي اكه اجبار هم كردن ميكفت نه يه مدت بحث داشتن ب ...

زنش شد ولی چرابچه اورد؟!! وقتی ازش متنفری چرابچه میارن خدایا

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب تازه کارش دارم ببینم چی ب مامانش گفته

خب همینا با آرامش ازش بپرس بگو دلایل من اینه تو کمکم کن تا دلم گرم بشه بهت باور کن هیچکسی کامل نیست یکی قیافه داره اخلاق و شخصیت صفره یکی اخلاق عالیه قیافه نداره خدا همه خصوصیاتو کامل به همه نمیده خودمونم یه نقصایی داریم 

استارتر دوست داره همه بگن وای قربانی شدی آخی گناه داریخاله منم نقش قربانی رو دوست داشت چون ازدواجش ب ...

بخدا هیچ جا نمیگم 

حتی مامانمم نمیدونه چی داره بهم میگذره 

گاهی سر بسته به خواهرم و زنداداشم که اونا هم با من بزرگ شدن میپرسن خودشون

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

منم همینه وضعیتم بچه شیر خوار و میگه شب بذاریم خونه مادرم که ما رابطه داشته باشیم

هیچ کس نمی‌فهمه ما چی میگیم چون تو شرایط ما نیست 

تنفر رو خودش به وجود میارن تا حرف طلاق هم میزنم میگم نمیتونم شب ها هر شب پا به پای تو بیدار باشم و رابطه داشته باشم میگه وظیفه هر زنیه و طلاقم هم نمیده و پسرمم کرده تهدیدی برام که بمونم 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
خب شما ب ی مرحله رسوندی ک اون مجبور شده پناه ببره چرا جاتو جدا میکنی؟هر چقدم بد باشه نباید جاتو جدا ...

چون میرم اتاق پسرم شیر بهش بدم. تو اتاق خودمون اگر بخوابونمش صبح زود بیدار میشه بیدارش میکنه

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

بیشترش بخاطر سقط و زایمان من همسرم و دوسداشتم اما بعد زایمان بشدت کلافه بودم حوصلشو نداشتم عصبی و خسته بود بارداری و زایمان خیلی سخت بعد حدود ۳سال برگشتم به روال قبل،اما سعی کن زندگیتو حفظ کنی می‌دونم سخته حتی اگه رابطه رو خیلی کم کردی جاتو جدا نکن نزار به بی تو بودن عادت کنه درست میشه فقط زمان بر هست،باهاش حرف بزن بگو تحت فشاری از نظر روحی بگو زمان می‌خوام درکم کن تا بتونم خودمو پیدا کنم توام سعی کن درکش کنی اونم حس می‌کنه بعد بچه فراموش شده هرچقدر دوری کنی بیشترسرد میشی سعی کن تحمل کنی بعد خودتم به مرور نیاز پیدا می‌کنی حست شاید بهتر و بیشتر شد 

بخدا هیچ جا نمیگم حتی مامانمم نمیدونه چی داره بهم میگذره گاهی سر بسته به خواهرم و زنداداشم که اونا ه ...

نکن عزیزم نکن بخدااون بیرون یچیزایی میبینی شوکه میشی نکن بخداپشیمون میشی ببین زوم کردی رو یسری چیزا خوبیاشوببین قدرمحبتاشوبدون کاری نکن سردبشه 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

ميكه از روز عقد خوشش نميومده خب زنش نميشده خانواده حتي اكه اجبار هم كردن ميكفت نه يه مدت بحث داشتن ب ...

عزیزم تو انگار تو یه خانواده روشن فکر دنیا اومدی بعضی خانواده ها هستن که راضین مهر وفات تو شناسنامه بخوره ولی مهر طلاق نه 

نمونش بابای من به خواهرم گفت اگه طلاق بگیری آبرومون میره با این که خودش مقصر بود به زور خواهرمو شوهر داد 

بعدشم همینجوری نیست که یه مدت بحث میکردن بعد دیگه ول میکردن خیر تازه بدبختیاش شروع میشد میگفتن بیرون نرو چون طلاق گرفتی ، سرکار نرو چون طلاق گرفتی ، مهمونی نرو چون طلاق گرفتی 

اینی هم که میگی فکرشو بکن پسره بهت بگه از اول نمیخواستمت اول اینکه بعضیا هستن واقعا همینجوری هستن رو حرف خانوادشون نمیتونن حرف بزنن و اجباری ازدواج میکنن بعدشم پسرا مستقل هستن اگه خیلی خانواده فشار بیاره میرن از خونه تنها زندگی میکنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشترش بخاطر سقط و زایمان من همسرم و دوسداشتم اما بعد زایمان بشدت کلافه بودم حوصلشو نداشتم عصبی و خس ...

اخه من از قبل بود 

نمیتونستم ازش دور بشم 

الان بخاطر پسرم‌میشه