2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293924 بازدید | 2359 پست
فک کنم محبت زیادی شما اینجوری شدی یا به اصطلاح خوشی زده زیر دلتون میگین محدود نمیکنه ، محبت میکنه یه ...

دردم اینه اخلاقش و دوست ندارم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو آینده منییه ماهه خواستگار اومده ۳۵ سالشهفکرش رفتارش قدیمیهروی حجاب حساسه میخواد مثل زنای پیر ...

وااای نکنی هااااا

۱۱ سال اختلاف سنی

خیلی ازت بزرگتره🤕🤕

از الان خوشت نمیاد ازش

چه برسه به دو سه سال دیگه

که نمیتونی باهاش زندگی کنی....

حرف باباتو گوش نکن

میخواد بری فردا با یه بچه طلاق بگیری برگردی....

💕💕

منم هر روز گریه میکنمقبول نمیکنهمیگه دیگه چی از زندگی میخوای شغل خوب خونه ماشینخانواده آرومقیافه اش ...

هر کاری میکنی تن نده ب ازدواج اجباری 

اسی تو وسواس فکری گرفتی 

دائم به خودت القا میکنی حیف شدی 

والله حیف نشدی 

خوشی زده زیر دلت ولی وقتی اینو میفهمی که کاری از دست کسی برنمیاد 

این مرد هم آخرش به ستوه میاد و میره ببین کی گفتم 

بشین سر زندگیت اینقدر هم سن سن نکن پیرمرد چیه چون عاقله پیرمرده 

حالا خوب بود گیر یه آدم احمق میفتاد اما جوون ؟

کل تاپیک هاش همینه یه نگاه کردم اکتفا به این کامنت نکردم اصلا امکان نداره همه ی پسرهای مجرد بهش هانی ...

منم رفتم نگاه کردم الان 🤦🏻‍♀️

احساس می‌کنم از ایناس که شوهرش بهشون محل نمیده میان اینا واسه عقده گشایی درباره آرزوهاشون تاپیک میزنن😂 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

وااای نکنی هااااا۱۱ سال اختلاف سنیخیلی ازت بزرگتره🤕🤕از الان خوشت نمیاد ازشچه برسه به دو سه سال دیگ ...

بابام یه جوری باهام رفتار میکنه انگار دختر ترشیده ام

میگم سنش زیاده میگه سن تو هم زیاده

از این به بعد یا خواستگار نمیاد یا درب و داغون

چون تا الان زیاد خواستگار رد کردم( بخدا هیچ کدوم خوب نبودن وگرنه مگه مریضم)

این بچه ای که براش ارزوی خوشبختی میکنی به سایه ی هردوتون احتیاج داره ودرصورتی که بین دوتاتون مهرومحبت برقرارباشه.اگه توباشوهرت رابطه ت خوب نباشه ،پسرت دراین محیط اشفته ونابسامان،یک عقده ای و پراز خصوصیات منفی وبا روانی پریشان رشدمیکنه.بخاطرپسرت رابطه ت روباشوهرت قوی وخوب کن وبرای سه تاتون محیط امن و ارامی را فراهم کن که بدست تواینکار میسر هست.شوهرت خانواده دوسته وضعشم که خداروشکرخوبه دوستتم داره محبتم که میکنه اهل خیانتم نیس که اگربودتاحالاخودشونشون داده بود.لگدبه بختت نزن.عزت تو بخاطرهمین شوهرت هست.قطعاخودتم خصوصیات منفی داری ولی ازخودتونمیبینی ولی اون تورو باچشم خوب میبینه وبه روت نمیارع.مشکلاتتوباشوهرت درمیون بذاردوتایی حلش کنیدنقاط منفی هموازخودتون بپرسین وخودتونواصلاح کنیدزن شالوده ی خونس.توبایدبسازی همه چیو.

کابوسه واقعا کابوس چجوری راضی شد طلاق ب ه

اون بنده خدا پسر عمه م بود . خدا وکیلی هم ادم خوبی بود . خیلی اصرار کردم و التماس کردم تا راضی شد . خانواده م سخت راضی شدن . مهریه م رو هم حتی بهم یه خونه داد . ولی من بعد از ازدواج دومم بهش پس دادم تا خودش هم بتونه ازدواج کنه 

به نظرم شوهرت حقشه و احتمال میدم بخاطر چهره ت باهات ازدواج کرده باشه و هیچ چیز دیگه ای رو جز این ملاک انتخاب قرار نداده همچین آدمی حقشه که طرف مقابل نخواد تف هم روش بندازه چرا چون شعور یک انتخاب درست و منطقی رو نداشته .

اسی تو وسواس فکری گرفتی دائم به خودت القا میکنی حیف شدی والله حیف نشدی خوشی زده زیر دلت ولی وقتی این ...

همه میگن حیف شدی 

هر چی عکس دونفره داشتیم پاک کردم 

همه ی عکسای آتلیه ای خونه مادرشوهرم 

چون هر کی میبینم میگه سری ازش

به نظرم شوهرت حقشه و احتمال میدم بخاطر چهره ت باهات ازدواج کرده باشه و هیچ چیز دیگه ای رو جز این ملا ...

واقعا درست

بابام یه جوری باهام رفتار میکنه انگار دختر ترشیده اممیگم سنش زیاده میگه سن تو هم زیادهاز این به بعد ...

آره اتفاقا کامنتت رو تواون تاپیکه دیدم

که گفتی بخاطر ازدواج استرس داری🤕

من گفتم آخه سنی هم نداری 

دوستای من همه ۳۰ ساله اند مجردند

هرروزشون به گردشه و آرایشگاه و تفریح

از الان میخوای باکسیکه سختگیره و دوسش نداری

ازدواج کنی....پیرت میکنه با سخت گیری هاش

شاید کسی اومد بهتر بود و باب دلت

بود .... کار خدارو چه دیدی❤️❤️❤️

💕💕

همه میگن حیف شدی هر چی عکس دونفره داشتیم پاک کردم همه ی عکسای آتلیه ای خونه مادرشوهرم چون هر کی میبی ...

به بقیه چه؟؟؟ 

چرا اجازه میدی هر نظری بخوان بگن 

ببین برو ببین همینا دو دستی میچسبن به همچین مردی و آوار میشن رو زندگیت هنوز نشناختی دوست و دشمنت را

فکر کردی هر کی هر حرفی میزنه راست میگه؟ 

اگه اینطور فکر میکنی واقعا برای شوهرت متاسفم 

به خودت بیا به کسی مربوط نیست زبون نداری از زندگیت دفاع کنی

منم رفتم نگاه کردم الان 🤦🏻‍♀️احساس می‌کنم از ایناس که شوهرش بهشون محل نمیده میان اینا واسه عقده گش ...

صاحب تاپیک هم همینطور یه دختر عقده ای یه چت از خودش و شوهرش تو همین جا گذاشته شوهرش گفته غذا چیه اینم  گفته هیچی شوهرش گفته دستت درد نکنه عشقم هی قربون صدقه زنش میره زنش هم هی ضایع ش میکنه