2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222202 بازدید | 2360 پست
مجرد بودم خب این ادم و می‌شناختم تک تک رفتار هاشو با دوستام مسخره میکردم الان دهن باز میکنه زجر میکش ...

عزیزم شما ازین ادم بدت میومد مسخرشم کردیدبعد ک ازدواج کردی باهاش بیشتر بهت فشار اومده رفتاراش بیشتر رفته تو مخت 

من و همسر ۲۵٫۳۰سالمونه همو عزیز صدا میکنیم اکثر وقتا ابراز محبت پیر مردونه اینا نداره شما داری با خودت لج میکنی. 

طلاقت نمیده دادگاهم بری با طلاقت موافقت نمیکنه خودتو جم و جور کن یکم پیش مشاور برو ی کلاس برو یکم روحیت عوض شه خودتو سر پا کن سعی کن شوهرتو عوض کنی از تیپش خوشت نمباد عوضش کن ازمحبت کردنش خوشت نمیاد باهاشون در میون بذار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برات دعا گرفتن استارتر

افسردگی هم داری

شوهرت بنده خدا معلومه خیلی دوستت داره.  گناه. داره بخدا

مردای بی محبت بی مسئولیت.خائن هوسران  چشم چرون  دست بزن دار. معتاد بچه ننه ی بی پول ِ...ووووووو. اینا رو. بیاد بیار قدر شوهرت و بدون 

تلاش کن اگر واااقعا پسرت و دوس داری.  برای زندگیت،،، بچه ت  واگر دوست داری خودخواه نباش.  اون هم تورو میخواد هم پدرش و 

ممکن خیلیا بهت بگن خوشی. زیر دلت. زده.   ولی من میگم افسردگی داری. درمانش کن.  حیف زندگیته  بخاطر پسرت وخودت 

هیچ زندگی ایده آل. نیست. ما هم توزندگی کلی کمبود وناراحتی داریم.   ولی بخوای اوقات تلخی کنی با روزگار.  جهنم میکنی زندگی اطرافیانت وخودت رو. والان. پسرت.  قربانی ترین.  با رفتار شما

فقط خدا کنه زندگیشو بهم نزنه همه ارزوی چنین مردیو دارنبعد ها پشیمونی فایده ای نداره

ولا خدا کنه خدا ی شوهر اینطوری بهم بده 

خدا تو زندگی ب من ک چیزی نداد لااقل ی شوهر مثل شوهر اسی بهم بده 

ولا خدا کنه خدا ی شوهر اینطوری بهم بده خدا تو زندگی ب من ک چیزی نداد لااقل ی شوهر مثل شوهر اسی بهم ب ...

میگم اینجوری دعا نکن واسه خودت 

کس بهتری نیست واسه مثال زدن باید من بدبخت و مثال بزنی ؟؟؟

قربون خدا بشم یکی مث من عقده همه این کارای که شوهرت انجام میده دارم یکی مث شما قدر نمیدونی

کاش شوهر منم وصل من بود همش بهم توجه می‌کرد بهم میگف خانم گل ، ولی تو کف ی توجه کوچیک از شوهرم موندم

دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه ولی برام پیام اومده که پروند ...

رفتی پزشکی قانونی اول رفتی کلانتری ؟

منم میخواستم برم ولی نرفتم فعلا به خاطر بچه اام وایسادم مثل هم خونه باهاش زندگی کنم تا ببینم چی میشه بچه ها بزرکتر بشن