2777
2789

ببخشید یکم طولانی شد

فرض کنید یه پسری تقریبا همسن و سال خودتون هست دوسش دارید واقعا ولی از خودش هیجی نداره هنوز نه ماشینی نه خونه ای هیچی 

خانوادشون متوسطن اما خیلی دارا نیستن که بتونن کار خاصی براش کنن مگر اینکه خودش یه حرکتی بکنه و از نظر اجتماعی و اقتصادی  حتی ممکنه سطح خانوادگیشون ازتون یکم پایین تر باشه اما واقعا دوسش دارید و به خاطرش مجبورید صبر کنید تا چند سال که سروسامون بگیره

از اون طرف یه خواستگار کاملا سنتی تقریبا ۹ سال بزرگتر ازشما اما دیگه از آب و گل در اومده ماشین داره خونه هم داره 

خانوادش از نظر اجتماعی تا حدی از شما بالاترن طوری که باباش همکار باباتون میشه و جایگاش بالاتره و اصلا میتونه کمک کنه تا وضع بابای شما هم حتی بهتر شه😂

و همه چیش برای ازدواج فراهمه 

میشه بگید کدوم درست تره و چرا

عاقلانه اش دومی اما ...🤦 بنظرم با مادرت در میون بزار بهترین راهنمایی رو می‌کنه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

با اینک یکم سن دومی زیاده از نظر من

ولی دومی طبق گفته های شما ویژگی های بهتری داره 

مگر اینک فرد اولی از لحاظ اخلاقی بهتر باشه یا باعرضه باشه و ازش مطمئن باشی تا حدودی آینده داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باید ۳۰ سال کنار اولی زحمت بکشی هیچی نخوری هیچی نپوشی تا بتونی یه الونک بخری . اما این یکی حاصر اماده ست . عقلتو ب کار بنداز 

دو روز دیگ صابخونه بیاد درخونه واس اجاره نمیتونی عشق و عاشقی خودتو شوهرتو بهش بدی حسابش صاف شه

قبض آب برق گاز نمیتونی با دوست دارم پرداخت کنی 

بچه دار بشی نمیتونی بگی من عاشق پدرتم و بابات عاشق منه ولی تو باید کمتر بخوری کمتر بپوشی کمتر ب خواسته هات برسی

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤