2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 291885 بازدید | 2359 پست
هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

میگما مگه این ایموجیا چشونه؟!!! منم استفاده میکنم خیییلی زیاد و تقریبا همه ی دوستان واطرافیانم، یعنی ما هم شبیه بابابزرگ و مامان بزرگاییم؟!

نمیدونم چجوری بگمولی امروزی نیست و ادا در میاره همش

اسی مگه خودت تیپت چجوری هست 

اولا بنده خدا سنی نداره دقیقا اوج جوانیش هست هی میگی سنش زیاده دوما لباس خوب وجوونی میپوشه چون شما خوشت نمیاد میگی بهش نمیاد و ادایی هست همینجور که میگی سنش خیلی زیاده 

بهت حق میدم ازش ناراحت باشی با وجود اینکه گفتی نمیخوامت عقب نمیکشید اما ببشتر باید از خانواده ات ناراضی باشی اونجا به زور شوهرت دادن . لااقل همین شوهر اضافی هواتو بیشتر از بقیه ادمها داره

داداشتم خودش بره سرزنش بهت ماهی یکبار هم زنگ نمیزنه چه برسه بخواد ساپورتت کنه 

اونایی هم میگن از شوعرت بالاتری منتظرن جاتو پر کنن 

چشماتو باز 

واقعا عصبی شدم با یک دندگیت 

از اولش هی میگفت نه بمون زندگیته حیفه اینا اما واقعا اگه فکر میکنی طلاق بهتره اینکارو کن اولش شاید سخت باشه برا شوهرت اما بعدش به نفعش میشه میره با کسی که دوستش داشته باشه 

دیگه هر اتفاقی باید میفتاد افتاد و تو هیچ نقشی نداشتی الان برا خودت یه نقشی پیداکن بگو از اینجا به بعد من اداره میکنم اوکی نشد شوهرمو خودم انتخاب کنم حالا انتخاب میکنم دوستش داشته باشم 

البته بهت حق میدم شوهرت تو رابطه جنسی واقعا رد داده باید کوتاه بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

اینطوری که سخته بگو زن صیغه کنه🙄 اگ خوب شدی خب اگرم ن یفکری بکن 

به امام زمان وصل شد معجزه ببیوفته برات این حس تنفر ازبین بره

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

گفته طرفم میخواسته بزنش که جلو خودشو گرفته

دلم براش کبابه والا خدا خودش یه راهی بهش نشون بده 

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

میگه ازدواجم اجباری بوده از اول دوسش نداشتم و الان متنفر شدمبه نظر میرسه افسردگی پس از زایمان هم داش ...

افسردگی نیست

ادم از یکی بدش بیاد حتی صدا نفس کشیدنشم اذیتش میکنه

شوهرش کار اشتباهی میکنه

وقتی یکی دوستش نداره چرا بزور نگهش داشته؟ مقصر شوهرشه

عزت نفس نداره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
فعک نکنم بتونی تحملش کنی

چرا نتونه؟ هرروز یه تیپ بزنه بره خودشو به زنهای مردم نشون بده خوبه لابد؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
تعریعاشو بخون خودت متوجه میشی دوسش داره بهش احترام میزاره براش وقت میزاره ولی اسی انگاری یا خوشی زده ...

خوشی نزده زیر دلش 

رابطه ی زوری نمیشه 

عشق زوری نمیشه 

هر روز آدم رابطه بخواد غیر منطقی نیست یکم؟ 

اونم واسه کسی که تازه زایمان کرده، شیر میده، دیگه جون نمیمونه براش که

تعریعاشو بخون خودت متوجه میشی دوسش داره بهش احترام میزاره براش وقت میزاره ولی اسی انگاری یا خوشی زده ...

دوست داشتن مگه رابطه است وزی دو بار یا هر روز ازش رابطه می‌خواد شما هنوز معنی دوست داشتنو نفهمیدی نم توی رابطه اذیتش می‌کنه رابطه‌های نامتعارف داره مگه خانومی که چهار ماه زایمان کرده با بخیه زور باهاش رابطه برقرار می‌کنند

هنوز نمی‌دونی دوست داشتن یعنی چی یعنی فقط ۵ روز رابطه نداشته رفته به مامانش گفته من رابطه ندارم

بهش گفته خودتو کنترل کن رابطت رو کم کن انگار نه انگار

Azar dey