2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293225 بازدید | 2359 پست
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

بخاطر اختلاف سنیتون میگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

واقعا خوشی زده زیر دلت 

.اگه بدونی بقیه مردا چقد بیشرفن و بد اخلاق

قدرشو می‌دونستی ...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خاله من چن سال پیش با پسر عموش ازدواج کرد از اول راضی بود بعد عقد گفت نمیخوام ک باباش گفت بین منو برادرم دعوا ننداز خلاصه رفتن سر خونه زندگی ببخشید ولی اجازه نمیداد شوهرش نزدیکش بشه جیغ می کشید جوری ک  بعد ی هفته همه از رفتارش متوجه شدن خلاصه عموش چن تا عروس داشت ولی دختر نداشت اینو میذاشت رو سرش می گفت دخترمه ب زنش پسرش میگفت کسی ب دخترم بی احترامی کنه ب من کرده پسره هم عاشقش بود و این مثل اسی می گفت کاش بره بمیره بره با یکی دیگ شوهرشم هیچ مشکلی نداشت فقط قرتی نبود دختر خاله م میگفت این عقب مونده س شلوار پارچه ای می پوشه خلاصه ایقد بی احترامی کرد قهر کرد ک بین عمو و پدرش اختلاف شد و طلاق گرفت الان ازدواج کرده و دوباره ناراضی و شوهر سابقشم ی زن گرفته مثل فرشته زیبا ی عالمه طلا ماشین پول خونه و بهترین زندگی با عمو و پسر عموهاشم ک پدر برادر دختر خالم هستن رفت آمد داره اینم هر وقت می بینه می سوزه و حسرت میخوره ک چقد این مرد عاشقم بود و ندیدم چقد اذیتش کردم چقد بی محلی الان با خوندن تاپیک اسی یاد اون ماجرا افتادم 

اره اخلاقای خوب کاریه ب فکر راحتی منه جز در موارد محدود که ب فکر خودشه هر کاری میخواد بکنه اجازه میگ ...

قدر نمیدونی

اسی همینجور پیش بری بلاخره یجا اون مرد هم ازت سرد میشه طلاق هم نگیری نیازهای جنسی و عاطفیشو میبره یجای دیگ

ببین کی بهت گفتم اونموقع هست که حسرت این روزاتو میخوری

شوهرت آدم حسابیه فکر کردی جوونای الان چین یه مشت لاشی خائن بی مسئولیت خودشیفته

منم بچم شیرخواره ناخواسته بوده شرایطم مثل خودته رابطه سرجاشه چون نمیخوام سرد بشه ارتباطمون تازه شوهرم یه آدم مغرور که باید حرف خودش باشه آرزو به دلم مونده همچی به حرف و نظر اون باید باشه اجازه پیشکش

من یه خاستگار بسیار محترم با موقعیت خیلی خوب داشتم که همه لای منگنه گذاشته بودنم که باهاش ازدواج کن. ...

عزمزم آخه اگ بدش میومد نباید بله میگفت هرچقدر هم خانواده فشار می‌آورد هم به خودش هم به شوهرش و هم به اون بچه ظلم کرده

بهت قول میدم قبل ازدواجشم تو خانوادش نقش قربانی رو داشته اصلا یجوری فرو رفته تو نقش قربانی که هیچ سیلی ای بخودش نمیاره که پس نقش تو چیه

اسی دست خودم نیست ازت متنفر شدم فکر میکنی زیبایی باید همه بهت خدمت کنن حتی مادر شوهرت هم شده برده ت ...

ن واقعا چنین نظری ندارم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

کلا اخلاقش

اخلاقش چشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

ببخشید مثلا چه کارهایی میکنه که نشون میده عین پیرمرداس؟اگه دوست داشتی جواب بده.

نمیدونم چجوری بگم

ولی امروزی نیست و ادا در میاره همش 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

خوشی زیر دلت زده عزیزم 

کاش قبل اینکه دیر بشه تغییر کنی و بچه بازی رو کناربذاری 

طعم تلخ خیانت رو نچشیدی که اینجوری هوا برت داشته 

نذار شوهرت به اونجا برسه 

واقعا حیفه شوهرت که گیر تو افتاده

اصلا نزدیکم نیومد فقط سلام کرد حالم پرسید رفت یکی دو بار هم درباره ی بچه الانم واسه خواب اومد تو ات ...

منتظر خیانت کردنش باش.. کاش نخونده بودم تاپیکتو .. چقد خودخواه و لجبازی

اگه اخلاقات از اول این بوده،اون چقد ادم خوبی بوده ک این همه سال باهات کنار اومده