2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293252 بازدید | 2359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین موضوع رو بهونه کن و باهاش قهر کنشب هم کنارش نخوابواقعا به اجبار نمیشه کنار کسی خوابیدو مطمئنممم ...

من این قسمت که شما متوجه شدید مریض جنسی هست رو ندیدم چطور هست مگه؟؟

و البته مریضهای جنسی اکثر که هست پایبند نمیمونن

نه، هر روز به زنش ت، ج کنه خو به لابد

بیخیال عزیزم اکثر اونایی که اومدن گفتن خوش به حال چنین شوهری داری اینا تشنه محبت شوهرشونن

هنوز نمی‌دونن انسان نرمال چیه شوهر اسی اصلاً نرمال نیست

متوجه نمی‌شن که گرمی بیش از حد و رابطه به زور عذابه

Azar dey

من این قسمت که شما متوجه شدید مریض جنسی هست رو ندیدم چطور هست مگه؟؟و البته مریضهای جنسی اکثر که هست ...

یعنی اینکه از زنی که ۴ ماهه زایمان کرده و شیر میده

توقع روزی دوبار رابطه داره

خودش رو کنترل کنه خب

میترسم از به غذا افتادنشمن بمیرم نبینم چیزی و میخواد و نمیتونه بخوره😭😭😭

رفلاکس توی سن نوزاد طبیعیه اما وقتی بزرگتر میشن بعضی چیزها نباید بخورن مثل ژله زیاد موز سنگین چیزای اسیدی چیپس و پفک زیاد هر کدام در حد نرمال مشکلی نداره تا وقتی که دیگه به سن مدرسه برسن تا ببینیم خدا چی میخواد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بله درسته قطعا همینطورهشوهرش آدم چندشی به نظر میرسه

از قدیم گفتن اویزونی گریزونه

گریزونی اویزونه

خود منم قبلا اینطوری بودم وقتی سنم کم بود

فکر میکردم هرچقدر محبت کنم هرچقدر منت بکشم و ادم خیلی خوبی باشم تهش قدرم بیشتر دونسته میشه و عزیزتر میشم!

اما روز به روز منفورتر شدم... شوهر استارتر مدام داره خودشو له میکنه و به خودش قبل همه بی احترامی میکنه

وقتیم میبینه استارتر نمیخوادش بزور مثل یک حیوان باهاش رابطه جنسی برقرار میکنه! الانم رفته مثل بچه ننه ها مادرشو اورده

حالا من سنم کم بود 18 سالم بود انقدر نمیفهمیدم

این مرد گنده بعد این همه سال با 35 سال سن چطور نمیفهمه درد زنش چیه!!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بیخیال عزیزم اکثر اونایی که اومدن گفتن خوش به حال چنین شوهری داری اینا تشنه محبت شوهرشوننهنوز نمی‌دو ...

هر چیزی حد طبیعیش خوبه 

محبت خوبه به شرط این که 2 طرفه باشه 

به قول شهید چمران عشق یه طرفه مثل بید و پیچکه

وای چقدشماها حال بهم زنید چی میگی خانوم این یه نیازه تو فطرت آدمیه چه برازنش چه برامردش نظرت درباره ...

جامعه ی ما بعد از ظلمی که در حق زن یا نادیده گرفتن به زن شده تازه به این مرحله رسیده که تنهای تنها فقط خانمها. و ببینیم حتی اگر حرف و رفتار به حقی نباشه در حالی که تمدن در این زمان به جایی رسیده که حداقل چیزی که عنوان میشه زیاده شدن عدالت روی زمین هست؟نه عدالت در حق به گروه خاص،همیشه تندرو و زود تصمیم گیر هستیم که اوضاعمون به این رسیده

بیخیال عزیزم اکثر اونایی که اومدن گفتن خوش به حال چنین شوهری داری اینا تشنه محبت شوهرشوننهنوز نمی‌دو ...

اصلا فضارو خالی نمیکنه 

بابا یکم فاصله بگیر شاید اصلا زنت دلش یکم برات تنگ شد

یا شاید اون رابطه خواست

بزور عین وحشیا از زور بازوش استفاده میکنه که رابطه بذاره باهاش! چجور بعد این همه سال نفهمیده استارتر دوستش نداره من موندم به این عقلش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از قدیم گفتن اویزونی گریزونهگریزونی اویزونهخود منم قبلا اینطوری بودم وقتی سنم کم بودفکر میکردم هرچقد ...

شوهر استارتر واقعاً به نظرم مشکل روانی داره نرمال نیست

پس از ۶ سال پس زده شدن پیام میده شب فلانت می‌کنم 

چشماش قلبی میشه فقط به خاطر شب یعنی کلاً رابطه رو زندگی رو رابطه جنسی می‌بینه 

واقعاً این تجاوزه 

از نظر زنای دیگه که تشنه محبتن این چه جور دوست داشتنیه

Azar dey

اصلا فضارو خالی نمیکنه بابا یکم فاصله بگیر شاید اصلا زنت دلش یکم برات تنگ شدیا شاید اون رابطه خواستب ...

می‌دونه استارتر دوستش نداره استارتر خودش گفت می‌دونه من دوستش ندارم و به زور باهاش ازدواج کردم اصلاً شوهر این در که از عشق نداره فقط به زیر شکمش توجه داره نمی‌دونم چطوری بگم

Azar dey

هر چیزی حد طبیعیش خوبه محبت خوبه به شرط این که 2 طرفه باشه به قول شهید چمران عشق یه طرفه مثل بید و پ ...

دقیقاً همه چیز دو طرفه خوبه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن 👌👌نه به زور 

Azar dey

جامعه ی ما بعد از ظلمی که در حق زن یا نادیده گرفتن به زن شده تازه به این مرحله رسیده که تنهای تنها ف ...

میفهمم چی میگیاا ولی متوجه نمیشم 🙄😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫