2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
خودم انقدر پول دارم که تا آخر عمر خودمو بچم بتونیم زندگی کنیم

ازصدقه سری همین مرد دیگه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نه اصلا انقد ترسیده بود از حالم و فکر میکرد بخاطر اینه ک مادرش باهام صحبت کرده نزدیکم نشد و با م ...

همین موضوع رو بهونه کن و باهاش قهر کن

شب هم کنارش نخواب

واقعا به اجبار نمیشه کنار کسی خوابید

و مطمئنمممممم شوهرت مریض جنسی هست

حتی در دادگاه میتونی به این موضوع اشاره کنی

اره نه اصلا انقد ترسیده بود از حالم و فکر میکرد بخاطر اینه ک مادرش باهام صحبت کرده نزدیکم نشد و با م ...

دورت بگردم درکت میکنم خیلی زیاااااد 

ولی اصلا دلم نمیخاد این زندگی و از دست بدی شوهرت خیلی میخادتت 

ببین منم دیگه از شوهرم چندشم میشه از بی محبتیاش از سرد بودنش منم دیگه ازش دور میخابم ولی به خاطر دخترم این زندگی و تحمل میکنم که جدانشم 

می‌دونستی مرد عاشق باشه ۱۰۰بهتر از اینه که زن عاشق باشه 

ما دیگ حسمون بهم دیگه رفته من خودم تشنه محبت و ولی جز بی احترامی چیزی ندیدم به قول شما فقط پول دارم  حسرت زندگی منم خیلیا میخورن یعنی من جداشم عروسی اوناس

باور کن خیلیا حسرت زندگی توروهم میخورن به خودت کمک کن به خاطر پسرت باباشو دوست داشته باش🥺🥺🥺

بخشی از اون بخشی از پدرم تازه هنوز سهم الارث نگرفتم

خب دمت گرم برو اینم یه روزی میره سراغ یه نفردیگه خیالت تخت نمیمیره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

با توجه به حرفایی که زدی من اصلا نمیفهمم چرا برای شوهرت چشاشون قلبی میشه همسر شما یه آدمیه که جز راب ...

👌👌👌

اینا زن ستیزترین زنان فکر می‌کنند فقط زن کالای جنسیه

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

همین موضوع رو بهونه کن و باهاش قهر کنشب هم کنارش نخوابواقعا به اجبار نمیشه کنار کسی خوابیدو مطمئنممم ...

بخاطر چی مریض جنسیه؟؟ 

چون رابطه از زن قانونیش میخواد؟ 

عزیزم شوهرت اومد چه واکنشی داشتی؟

کدوم صفحه نوشتی برم بخونم

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
👌👌👌اینا زن ستیزترین زنان فکر می‌کنند فقط زن کالای جنسیه

وای چقدشماها حال بهم زنید چی میگی خانوم این یه نیازه تو فطرت آدمیه چه برازنش چه برامردش نظرت درباره خانومایی که شوهرشون تامینشون نمیکنه چیه حتما بازم حق باخانومه مگه نه این همه طرفداری یعنی چی مابراهمینه که یاازاون ور بوم میفتیم باازاین ور بوم 

وای چقدشماها حال بهم زنید چی میگی خانوم این یه نیازه تو فطرت آدمیه چه برازنش چه برامردش نظرت درباره ...

با خانومی با ادبیات شما صحبتی ندارم

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه