2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 196619 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس درد منو نداره

سلام استارتر جان کانال موج آرامش مینا جهانبخش رو در تلگرام ببین ،ایشالا که قسمتت باشه بتونی کانکت بشی با آموزش‌ها,ایشالا که جهان هستی اجازه رو بهت بده و ببینی چقدر میتونی آزاد ورها و سازنده تر زندگی کنی ،مطمئن باش میشه ولی اگه تو بخوای ،کاش بتونی بیای ،اگه خواستی بگو آیدی پیج رو بگم ،البته همش خواست خدا و خودت هست ،من دیگه نمیگم ،ایشالا که خداوند بهت کمک کنه ولی اینجا نظرات همه مدل هستند به استناد به هر نظری نمیتونی تصمیم درست بگیری ،هر موضوعی ،هر مشکلی رو باید با متخصص اون حیطه در میون گذاشت ،ایشون خیلی حاذق و با تجربه هستن در حیطه زندگی و روابط بین زوجین و علم و سواد رابطه ،اطلاعاتت که بالا بره ،علم و آگاهی وپشت بندش سلامت جسم و فور و ذهن و .....رو هم داره 

کفر نعمت از کفت بیرون کند .... شاید الان متوجه نباشی ولی با توجه به کامنت های شما میگم شما آنقدر تلقین کردین انقدر با زندگیتون لج کردین که به اینجا رسیدین طبق گفته های خودتون همسرتون خوبه که احتمالا آرزوی خیلی از زنها همین همسر خوبه ولی شما چون از اول به اجبار بوده گارد گرفتی شما داری هم به اون هم به خودت ظلم می‌کنی ظلم بزرگتر در حق بچتون چرا شما که میدونستم همسرت رو نمی‌خوای بچه دار شدی نگو اینم اجبار بود می‌تونستی جلوگیری کنی خودت حالا اگه بچت رو دوست داری و نمی‌خوای بیشتر بهش ظلم کنی برو مشاوره چون بچه با پدر و مادر که روان سالمی دارم و باهم خوبن خوشبخت میشه

ممنون عزیزمبذار

خواهش میکنم عزیزم 

میزارم واست 🌹 میگن دعای زن شیر ده خیلی زود اجابت میشه ،خودمم وقتی شیر میدادم به فرشته های زندگیم میگفتن بهم ،پس وقتی رفتی و ایشالا نتیجه گرفتی از آموزش‌ها واسه سلامتی مامانم دعا میکنی؟ ممنونم 🙏🙏🌹🌹❤️

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

عزیز دل نشونه های افسردگی رو باید چک کنیم در شما

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
بمیرم من تمام ترسم همینه

سعی کن عزیزم از دایره کلماتت ،کلمات منفی رو بیرون کنی ،مطلقا این کلمات رو بکار نبر ،میدونم سخته ،افسرده دل شدی ولی باید بتونی، باید تلاش کنی هم بخاطر خودت ،هم گل زندگیت میوه زندگیت که از شیره جانت تغذیه میشه ،تمام حالاتت ،روحیاتت ،از طریق شیر منتقل میشه بهش،پس بخاطر گل وجود پسرت هم که شده باید شاد باشی ،مگه نمیگی عاشقانه بچت رو دوست داری ،پس بخاطر دلیل زندگیت آرام کن خودت رو ،با غم بجنگ و درهای شادی رو باز کن روی خودت ،مرتب دوش بگیر ،دور وبرت رو مرتب کن ،بلند شو حرکت کن ،بساز ،این خیلی امتیاز عالی هست که مادرشوهرت باهات مهربونن یا خواهرشوهرات،لحظاتی بچه رو پیششون بزار ،مدیتیشن کن ،دعا کن ،بنویس ،با خدا صحبت کن ،موزیک شاد گوش کن ،هزار راه داره ،با شوهرت بچه رو بزار تو کالسکه بپوشونش،برو بیرون ،نشین ،فقط حرکت کن ،ساکن نباش

من نمیدونم فقط اینو نمیخوام

اسی ببخشید تند میگم ولی ممکنه ازش جدا شی و سرنوشت روزی یکیو سر راهت قرار بده که عاشقش باشی ولی اون هرلحظه بهت خیانت کنه و جیگرت بسوزه اینو از طرف همه زنهایی میگم که عاشقانه ازدواج کردن و موندن وسط یه زندگی جهنمی شوهر تو آرزوی خیلی از زنهای ستم دیده اس زنهایی ک بهشون خیانت شده تورو خدا قدر زندگیتو بدون