2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 196619 بازدید | 2360 پست
نمیدونم چرا حس میکنم تاپیک ساختگیه تا یکی تاپیکی میزنه شوهرم دوستم نداره یکی بعدش میزنه من شوهرمو دو ...

نه ساختگی نیست 

البته واقعا حق میدم بهتون 

نه زندگیم نرمال

نه اینکه صداقت تو سایت هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا طلاق بگیر یا بخاطر خودت و بچه ات برا زندگیت بجنگ

مگه طلاق به همین راحتی استاتیر بچه داره فکر می‌کنی دیگران میان دلش برای بچه اش میسوزه یکی دو بار شلوغی کنه میزنش بچه رو استاتیر نمی‌خواد بجنگه میخواد جدا بشه جدا بشه دیگران خوشبخت شدن اینم روش اشنامون داشت طلاق می‌گرفت ضربان بچه به قدری بالا رفته بود دکتر گفت قلبش داره منفجر میشه بستری کردن خدا را شکر برگشت زندگیش

نه زندگی من دعایی نیس

یا مشاوره برو یا یه سرکتاب بگیر بنظرم جفتشون برو 

ببین وچه مردیه که همه جوره میخواد درسش کنه 

الان تو یه بچه داری در قبالش مسئولی چون خودت بدنیاش آوردی 

نمی‌خوام که نشد حرف این ته خودخواهیع 

میفهمم دلت راضی نیس 

ولی نهایت زورتو بزن 

مشاوره برو اگه تمام تلاشتو کردی و نشد اونوق تصمیم تو بگیر

مگه نمیگی می‌خوام بچه ام خوشبخت باشه بخاطر اون زورتو بزن که درس بشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
نه چشم ب بیرون دارم نه شوهرم میخوام طلاقم نمیده فقط و فقط دلم میخواد پسرم خوشبخت باشه

باشه پس گذشت صبر کن بزار ببینه پسرت برایش جنگیدی والله اشنامون شوهرش دست به زن داشت خیانت بد اخلاق ولی خانم گفت من طلاق نمی‌گیرم نمی‌خوام بچه آن مهر طلاق بخوره هرکس جایی اون بود می‌رفت خدا را شکر همون پسر بزرگ شد الان دکتر قلب هست بیا ببین مادرش چه افتخار می‌کنه امسال هم با مادرش رفتن مکه خود پسر می‌گفت می‌ره سرکار پای مادرش میپوسه 

من درکت میکنم من هیچ جا نمیرم ولی همش ازم خواستگاری میکنن قیافه م حیلی پیرشده لباسام خیلی ساده ان ول ...

احساس میکنی اینطوری شدی، قطعا در واقعیت پیر و زشت نیستی که بقیه ازت خوششون میاد

والا هرکی خوشگل باشه بهش پیشنهاد میدن خاستگاری میکنن، حالا بعضیا میان میگن نه تو بی حیایی😑

ایشون رابطه ی مداوم میخواد از توان من خارجه

عزیزم زندگی مشترک همینه

رابطه مداوم

باور کن اون بچه بعدها آسیب میبینن از رابطه شما...

اگه واقعا در توانست نیست لااقل بشین صحبت کن جدا زندگی کنید

بچه تون همیشه کوچیک نمی‌مونه...

و این مدل رابطه آسیب زاست...

باید دلیل سردیتون رو پیدا کنید...همسرتون حق داره ...یه لحظه جاتو باهاش عوض کن ببین چه حالی می‌شدی...همسر میدونی یعنی چی...سرتون رو یه بالشه...دیگه بازش نمیکنم...آیا شما با پدر یا مادر یا خواهر و برادر خدایی نکرده میتونید رابطه داشته باشید...این حق طبیعی هر زن و شوهریه...

لااقل برید پیش مشاور یا شما یا همسرتون توجیه بشید...

افوض امری الی الله...
نه ساختگی نیست البته واقعا حق میدم بهتون نه زندگیم نرمالنه اینکه صداقت تو سایت هست

اسی تو رابطه آزار می‌رسونه بهت ؟؟؟؟

خوب بگو من دوست ندارم حس بد بهم دست میده دیگه نمیتونم دفعه بعدی بیام برای رابطه برای همین سرد میشم 

چندبار بگو تا بفهمه

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

خب چرا بااختلاف سنی زیادباهاش ازدواج کردی ،به نظرم وقتی یکی دوست نداری باهاش ازدواج نکنید وبدبختش نکنید 

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

احساس میکنی اینطوری شدی، قطعا در واقعیت پیر و زشت نیستی که بقیه ازت خوششون میادوالا هرکی خوشگل باشه ...

نه واقعا شما نه من و دیدید نه می‌شناسید 

اما به شدت حس میکنم بد شدم

پوستم خراب و کدر و جوش دار  و لک شده زیر چشام فاجعه س 

چشام ریز شده 

اسی تو رابطه آزار می‌رسونه بهت ؟؟؟؟خوب بگو من دوست ندارم حس بد بهم دست میده دیگه نمیتونم دفعه بعدی ب ...

به نظرمن با اصرارخانوادش زن این آقا شده وزندگی مرد بیچاره هم نابود کرده یا به خاطرموقعیت اجتماعی وپولی چیزی زنش شده،کاش اززندگیش بره تااین مرد هم مزه عشق بچشه ،این مردم لیاقت خوشبختی رو داره

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹