2777
2789
عنوان

کسی خودش یا اطرافیانش رفتن حج

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 23 پست

حج که خیلی هزینه اش زیاده

این عمره میشه که خداییش هیچی‌پول هم نبری کافیه😂😂

از توی فرودگاه همه هزینه ها و رفت و امد و خوراکی با کاروانه مگر اینکه خودت بخوای چیزی بخری یعنی بگم‌شاید یدونه آب هم‌نیاز نشه بخری پس بستگی‌به خودت داره هزینه هاسوغاتی و خرید هم از اونجا اشتباهه با این قیمت دلار و ارز

بخوای چیز خوب و مارک بخری خیلی باید هزینه کنی بقیه که ارزون باشه ارزش خرید نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارز شده صد و خوردی.ارز زیارتی😶😶😬😬

جدی؟

هر دم از این باغ بری می‌رسد💔😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چقدر خوب هرجور شده برو من ارزومه برم ولی عمرا بتونم برم

ایشالا بطلبه عزیزم 

منم فعلا مشخص نیست برم یا نه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حج که خیلی هزینه اش زیادهاین عمره میشه که خداییش هیچی‌پول هم نبری کافیه😂😂از توی فرودگاه همه هزینه ...

با ۱۰۰،۱۵۰ راه بیفته من راضیم

مشکل من اینجاست مامانم میگه باید تالار بگیریم همه رو دعوت کنیم

اونجوری خب ۳۰۰ هم کمه

دوست ندارم خانوادمو تحت فشار بذارم 

وگرنه بدون ولیمه بود خودم از پس هزینه هاش با سوغاتی بر میومدم 

با ۱۰۰،۱۵۰ راه بیفته من راضیممشکل من اینجاست مامانم میگه باید تالار بگیریم همه رو دعوت کنیماونجوری خ ...

ببین سوغاتی‌همینجا بخر 

یمقدار ببر اگه از چیزی خوششت اومد

من چند سال پیش که ارزونی بود رفتم پاساژهای مهمولیش جنس هاشون بنجل و زشت بودن و اصلا به سلیقه ما نمیخورد.پاساژهایی که مارک و خوب بودن خیلی گرون

الان با وضعیت ریال و دلار وحشتناک تره

عملا اونجا پولی نمیخوای

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ببین سوغاتی‌همینجا بخر یمقدار ببر اگه از چیزی خوششت اومدمن چند سال پیش که ارزونی بود رفتم پاساژهای م ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ❤️