2777
2789
عنوان

کسی خودش یا اطرافیانش رفتن حج

244 بازدید | 23 پست

در خصوص هزینه هاش سوال دارم

اگه رفتید

اسمم برای عمره دانشجویی دراومده هزینش ۶۵ تومنه 

میخوام بدونم حدودی بجز این ۶۵ تومن چقدر دیگه هزینه می‌خواد

بجز شام البته

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام نمیدن مگه ؟؟؟دیگه هر چی خودت بخوای سوغاتی بخری هزینه نداره که دیگهبسلامتی التماس دعا

نه منظورم ولیمه ست وگرنه اونجا که غذا به عهده هتله 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ارزی ک باید بگیری تا پونصد دلار ب هرنفر میدن

اره ارز زیارتی میدن با دلار ۷۲ تومنی فکر کنم ولی واقعا نمی‌دونم چه مقداری لازمه کنار بذارم و اصلا بودجه ام کفاف رفتن میده یا نه 🤣

چون ۶۵ که هزینه خودشه

اونجا هم حداقل ۲۰،۳۰ تومن خرج میشه اینم باارز زیارتی باشه

هزینه برگشت زیاده شام و گوسفند قربونی کردن و این چیزا 

اها خب ولیمه هم اجباری نیست ،بستگی به خودتون داره

من خودم مخالف ولیمه ام مامانم اصرار داره

چون هزینش خیلی زیاد میشه حداقل ۲۰۰،۲۵۰ برای غذا باید کنار گذاشت اونجوری 

من نرفتم

ایشالا بطلبه بری عزیزم 

ان شالله روزیت باشه و بری.

سوغاتی، نخر.

اینجوری اضافی ارزتو هم میتونی بفروشی.

اونجا فقط فقط سوغات میخری، وگرنه اصلا اصلا خرجی نداری.

ولیمه رو هم در حد اقوام خیلی نزدیک تو خونه دعوت بگیرین، که خیلی کمتر میشه