وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شام نمیدن مگه ؟؟؟دیگه هر چی خودت بخوای سوغاتی بخری هزینه نداره که دیگهبسلامتی التماس دعا
نه منظورم ولیمه ست وگرنه اونجا که غذا به عهده هتله
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اره ارز زیارتی میدن با دلار ۷۲ تومنی فکر کنم ولی واقعا نمیدونم چه مقداری لازمه کنار بذارم و اصلا بودجه ام کفاف رفتن میده یا نه 🤣
چون ۶۵ که هزینه خودشه
اونجا هم حداقل ۲۰،۳۰ تومن خرج میشه اینم باارز زیارتی باشه
هزینه برگشت زیاده شام و گوسفند قربونی کردن و این چیزا
چون هزینش خیلی زیاد میشه حداقل ۲۰۰،۲۵۰ برای غذا باید کنار گذاشت اونجوری